Активісти взялись за дороги через жахливі ями

Активісти взялись за дороги через жахливі ями

Виїхати на автошляхи Тернопільщини, щоб проконтролювати виконання так званих ямкових ремонтів вирішили активісти ВО «Автомайдан» .

Першою вже перевіряли трасу "Тернопіль-Підволочиськ".

- Ситуація з ямами на дорозі жахлива, - пишуть представники тернопільського осередку ВО «Автомайдан» на власній сторінці у «Фейсбук». - Стосовно працівників, які мали б ями усувати, як було гучно заявлено облавтодором, - або їх не було, або вище названа установа прикупила своїм підлеглим плащі-невидимки.

За годину їзди зовсім невеликим відрізком дороги, де збільшити швидкість не дозволяли хаотично розміщені глибокі ями, активісти не побачили жодного працівника у помаранчевому жилеті за роботою, йдеться в повідомленні.

Відео дня
  • Завтра оглянемо іншу ділянку, - запевнили автомайданівці. - Яку? Інтригу тримаємо. Про результати повідомимо одразу.

Причиною перевірки активістами перебігу ремонту трас на Тернопільщині, ймовірно, стала подорож їхнього лідера Ігора Василіва в переддень в напрямку Підволочиська. Тоді активіст «влетів» на сотні доларів, адже через жахливий стан доріг пошкодив власне авто.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області дорожні господарства вже більше місяця усувають дефекти дорожнього покриття, які виникли після зими, запевняє начальник Служби автодоріг в області Богдан Юлик.

- Ми завжди відкриті перед громадськістю і готові прислухатись до об’єктивної критики, - запевнив посадовець. - Ділянку дороги, яку інспектували представники «Автомайдану», обслуговує Тернопільський облавтодор, зокрема Тернопільська  ДЕД. Звичайно ямковість там є, оскільки зима була щедрою на перепади температури. Однак, ремонтних робіт ніхто не припиняв.

Наразі на трасі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамʼянка планово тривають роботи з ліквідації ямковості гарячим асфальтобетоном,запевнив Богдан Юлик.

- І від сьогодні, адже погодні умови сприяють, - розпочато ліквідацію тріщин та неглибоких ям за допомогою струменевого методу, - запевнив головний дорожник Тернопільщини. - До Великодня ямковість на цій дорозі плануємо ліквідувати.  

Довідка

Маєте зауваження щодо стану доріг – телефонуйте цілодобово до чергового САД: (0352) 52-54-43.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up