Аварія на Бандери. Nissan підрізав Chevrolet, який мало не влетів у будинок

Аварія на Бандери. Nissan підрізав Chevrolet, який мало не влетів у будинок

На перехресті вул. Генерала Тютюнника, Глиняної та  проспекті Бандери не розминулися Nissan та Chevrolet. Аварія трапилася 1 грудня, близько 14-ї години, кажуть свідки події.

- Всі кудись спішать, чого летіти, куди так спішиш. Якби діти, які переходили дорогу, чи взагалі будь-хто під авто попав, не вижив би! - емоційно розповідає свідок аварії пан Микола. - Я собі стою, кидаю пісок, нараз чую свист коліс. Піднімаю голову, бачу - летить машина прямо на мене! Я аж вкляк зі страху. Щастя, що тут бордюр високий. Якби був менший, то б напевно я з вами тут не говорив. 

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВИС у Тернополі на Automoto.ua.

- Тепер спішити точно не буде, бо буде ходити пішки, - додає очевидець події.

Відео дня

За словами співрозмовника, аварія трапилася приблизно о 14:10. Чорний Nissan виїжджав з вул. Глиняна та їхав в напрямку вул. Генерала Тютюнника. Однак по проспекту Бандери на великій швидкості у бік центру їхав Chevrolet. Його водій не встиг зупинитись. Як результат, чорний Nissan, який виїжджав збоку, підрізав Chevrolet, який рухався по гловні. Водій останього авто не встиг зманеврувати і на швидкості влетів у бордюр. Постраждалих немає. 

У Nissan бампер з правого боку дещо підім'ятий, проте  у Chevrolet все значно гірше - вся передня частина авто розбита вщент.

У свою чергу, водій Nissan сказав, що коли він перетенав проспект Бандери, його пропустили інші водії, проте водій з Chevrolet чомусь не став пригальмовувати, а на швидкості рухався в бік центру.

На місце зіткнення водії викликали правоохоронців. Повз проїжджала швидка, яка зупинилася, аби надати допомогу. Але в аварії ніхто не постраждав.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Міша Шмигельський

    Чому стаття робить винного водія Шевроле, якщо Ніссан виїжджав з другорядної дороги і мав пропустити? Чому в ролі експерта виступає перестрашений вуйко пішохід і сам винуватець того ДТП? Була б то дійсно велика швидкість, то картина виглядала б по іншому.  До слова, я не знайомий з водієм Шевроле. Непрофесійна журналістика.

    тойво reply Міша Шмигельський

    водій Шевроле по Бандери з якою шидкістю рухався?по місті можна 60 макс..
  • Діонісій

    на тому перехресті треба давно світлофор поставити регульований, а не то що там весить.
  • тойво

    На тому перехресті давно треба ставити світлофор.



    Памятаю в 1988-89р там сталась подібна аварія,але в той будинок вїхав тролейбус,якого підрізав ЗІЛ.

    тому треба памятати про виконання ПДР.і від інтенсивності руху то мало залежить.
  • Максим Косар

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:01 У Тернополі відбудеться благодійний показ вистави «Пасхальна кантата» 17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up