У машині, розтрощеній після зіткнення з бензовозом, їхав священик. На ньому – ані синця

У машині, розтрощеній після зіткнення з бензовозом, їхав священик. На ньому – ані синця
  • Чому перекинувся бензовоз: у слідства дві версії, серед яких людський фактор і технічна поломка фури.
  • З восьми пошкоджених машин дві легківки не підлягають ремонту.
  • Два місяці триватимуть експертизи.

Лише одна жінка – водій «Фольксваген Поло», отримала тілесні ушкодження в аварії. Хоча дві легківки розтрощені настільки, що ремонту не підлягають. За кермом іншої - «Део Ланоса», був священик. Авто розтрощене, а на отцю – ані синця.

Як нам вдалось дізнатись, за кермом цього авто перебував отець Роман (Любомир) – священик церкви Архистратига Михаїла (УГКЦ), що на вул. 15 Квітня у Тернополі.  

Корисне посилання

Актуальні пропозиції купити Volkswagen Polo від 4200$ на Automoto.ua.

Загалом в аварії постраждали 8 автівок. Про це повідомили у відділі розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління нацполіції в області.  

Відео дня

Нагадаємо, біля Петрикова перекинувся бензовоз. Аварія сталась 1 вересня близько 15.00. Водій вантажівки помер у «швидкій».  
Читайте також Вісім пошкоджених автівок та одна смерть – наслідки ДТП.

- Окрім цистерни, пошкодження в цій ДТП отримали ще сім машин, - повідомили у відділі розслідувань злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області. В п’яти пошкодження менш серйозні. Ще дві – у стані знищення, ремонту не підлягають.

Ремонт автівок, які можливо полагодити, покриє страховка, кажуть слідчі. Якщо вартість виходитиме за ліміт страхового випадку, решту оплачуватимуть власники пошкоджених автомобілів. Щодо бензовозу – і саме авто, і вантаж теж були застраховані.

У справі проводитимуть чимало експертиз. Серед яких і судмедекспертиза щодо причин смерті водія фури, і експертизи крові усіх учасників ДТП. Перевірятимуть, чи була цистерна в технічно справному стані, і як всі автомобілі-учасники ДТП між собою контактували.

Щодо потерпілих в аварії людей – їх двоє. Травми отримала водій «Фольксвагена», яку доправили до лікарні. Загрози її життю немає, кажуть у поліції. Водій цистерни загинув в «швидкій» через кілька хвилин після скоєння ДТП.

Як вдалось нам дізнатись, загиблий Ігор з Василькова, що на Київщині. Йому у грудні могло б виповнитись 56 років. Водійський стаж – чималий. Дозвіл на перевезення небезпечних вантажів у нього був. Свідоцтво було дійсним до 2022 року.

Водії всіх восьми автомобілів, які стали учасниками ДТП, в момент аварії були без пасажирів.

  • Наразі у слідства є дві версії. Перша – людський фактор. Водій не впорався з керуванням, - кажуть у відділі розслідувань злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області. - Друга – технічна несправність авто. Яка з них стала причиною ДТП, покажуть результати експертизи. Триватимуть вони до двох місяців.

Відомості щодо цієї ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Однак, скоріш за все, справу закриють по завершенню слідства у зв’язку зі смертю винуватця ДТП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Зеленый человек

    Слава богу, а то би на його місці міг бути я, атеїст, була б мені пі..да!

    Пустило reply Зеленый человек

    То можна такий бізнес відкривати-береш на прокат попа і безпека гарантована,нє?

    Rosomaxa Grey reply Зеленый человек

    Ніколи не пізно.

    Петро Білецький reply Зеленый человек

    Проста випадковість. Як би загинув то б сказали шо Бог його забрав до себе для кращого життя. Тут теологи крутять як хочуть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільському районі врятували 650 тварин Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up