Автобуси №31 у Тернополі їздитимуть за новим експериментальним маршрутом

Автобуси №31 у Тернополі їздитимуть за новим експериментальним маршрутом
  • Експериментальний маршрут автобусів №31 затвердили на засіданні міськвиконкому 4 грудня.
  • Тепер автобус їздитиме від Березовиці через вулицю Карпенка до лікарні №3

Проект рішення про обслуговування автобусного маршруту №31 на розгляд виконкому запропонував заступник начальника управління транспорту, комунікацій та зв'язку Тернопільської міської ради Олег Вітрук. 

- Дане рішення передбачає внести зміни на шляху проходження маршруту, відповідно до нової маршрутної мережі міста, - зазначив Олег Вітрук. - Таке рішення ми винесли, щоб сполучити Березовицю з вулицею Карпенка з вулицею Тролейбусною, Тернопільською обласною лікарнею №3.

Рішення створили на основі звернень мешканців цих вулиць. Обслуговуватимуть маршрут автобусами транспортного підприємства КП "Тернопільелектротранс". При цьому пан Вітрук зазначив, що маршрут буде експериментальним, коли він розпочне діяти - наразі невідомо. 

Відео дня

Маршрут проходитиме від смт. В.Березовиця (Містечко шляховиків), вулицями Микулинецькою, Острозького, Шевченка, Руською, Дружби, Миру, Карпенка, С.Будного, Тролейбусною, Бережанською, Мазепи, Руською, Шептицького, Живова, Микулинецькою, Містечко шляховиків.

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • микола

    було б добре побачити хоч десь розклад маршруток
  • микола

    було б добре побачити хоч десь розклад маршруток
  • Українець

    Нарешті.
  • Таня

    Це дуже дрбре, що буде такий маршрут. Багато дітей їздить  до шеіл, які знаходяться в центрі і не тільки

    Українець reply Таня

    Для студентів також плюс. Бо не буде 5А і 5 забитим вщент
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up