Біля Будинку жалоби на Микулинецькій ДТП: зіткнулись учбове авто і BMW (ОНОВЛЕНО)

Біля Будинку жалоби на Микулинецькій ДТП: зіткнулись учбове авто і BMW (ОНОВЛЕНО)
  • Потерпілих у цій ДТП, на щастя, немає. 
  • А от авто серйозно постраждали: деталі порозлітались на кілька метрів і розкидані по дорозі.

Учбове авто і BMW зіткнулись на вул. Микулинецькій – саме на повороті до Будинку жалоби.

Про аварію повідомив редакцію читач Юрій.

Відео дня
  • Деталей не знаю, просто проїжджав повз, — розповів читач. — Поліція вже є на місці і працює. Швидкої не бачив. Можливо, потерпілих і немає. Але автомобілі добре потовчені.

Ми звернулись за коментарем до управління патрульної поліції в області. Зокрема, цікавились і чи є в ДТП потерпілі. 

— Водій автомобіля Volkswagen Passat, виїжджаючи з прилеглої території, не надав перевагу в русі водієві автомобіля BMW, внаслідок чого відбулося зіткнення, — повідомила близько 16.00 речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. — Автомобілі отримали механічні пошкодження. На водія Volkswagen Passat склали протокол за ст. 124 КУпАП. Йдеться про порушення ПДР, що призвели до ДТП.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Oleksandr Kas

    Пиздота вже на місці
  • Руслан Темченко

    Люди! При швидкості руху 50 км/год. Нерозлітаються кавалки далеко. Треба їздити в межах правил. А якщо учень за кермом - то взагалі дууууже помалу... і нема різниці якої марки авто - всі є бляшанками.
  • Володимир Чайковський

    БМВ ЦЕ ДІАГНОЗ......
  • Ірина Квасниця-Кошулинська

    А за рулем учбового авто був учень?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up