Біля "Чайки" аварія за участі депутата Олександра Башти

Біля "Чайки" аварія за участі депутата Олександра Башти
  • Аварія трапилась у вівторок, 4 грудня, близько 15 години біля "Чайки".
  • Зіткнулись "Мітсубісі" та "Шевроле Авео".

За кермом автомобіля "Мітсубісі" був депутат Тернопільської обласної ради Олександр Башта.

Журналістові він розповідав, що їхав на зустріч, де його чекали. Попереду - затор. Тому вирішив його уникнути. 

- Потихеньку здавав назад - на "п'ятачок", аби розвернутись, - розповів Олександр Башта на місці ДТП. - Чи я заповільно їхав, чи той водій зашвидко... Ну що, буду тепер мати досвід аварій. 

Відео дня

Водій "Шевроле Авео" Олександр каже, що їхав головною дорогою - вул Малишка. Попереду водій на іномарці здає назад - і без аварійки, без повороту почав розвертати авто. 

- Він мене вдарив і попхав на зустрічну, - розповів пан Олександр. - Сам з місця не втік, але з'їхав на узбіччя. Ще не знаю, у скільки обійдеться ремонт - тисяч 13-15, не менше. Бо треба робити обидві дверки, зачепило поріг. Фарбувати... Словом, з місяць часу на це потрібно витратити. 

Найбільш образливо, каже Олександр, що його "Шевроле" жодного разу не було ні бите, ні фарбоване. Машині 8 років. У ДТП молодий водій також не потрапляв. 

- Пошкодження не сильні, але часу доведеться витратити чимало, - каже Олександр. - У мене оформлена автоцивілка. Але водія, який мене вдарив, страхує Моторне бюро, адже він є інвалідом. Тому за законом ми навіть за європротоколом розійтись не можемо. А це все час... 

Доки розмовляємо з водієм "Шевроле", до Олександра Башти, .який весь час сидів в своєму авто, підійшла патрульна і пояснювала йому його права. А також повідомила, що оформлятимуть протокол за ст. 124 КУпАП - за скоєння ДТП. 

За попередніми даними, саме депутат облради Олександр Башта є винуватцем цієї ДТП. 

  • Близько 14 год нам надійшло повідомлення про ДТП на вул. Глибокій, - розповіла на місці ДТП інспектор управління патрульної поліції в області Надія Ханенко. – За попередніми даними, водій автомобіля «Мітсубісі», здійснюючи маневр розвороту, не пропустив автомобіль, який рухався головною дорогою та зіткнувся з ним. В результаті обидва авто отримали механічні пошкодження.

 

Читайте також: Патрульні поліцейські та Олександр Башта знову зустрілись в суді. Депутат хоче 85, 5 тис. грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    Щось не щастить йому з транспортними засобами.
  • той хто розуміє все

    свідок - водій  авео  після  зіткнення  чомусь  сховав  у  багажнику  знак  "тахі"   що стояв у нього на даху ,  а крім  того  таксист  на авео  міг  і  пропустити  автомобіль  якій  вже  почав  розвертатись але він дуже спішив

    Тарас reply той хто розуміє все

    Башта? то ти?))

    За Україну reply той хто розуміє все

    Якби водій міцубіші хочаби включив поворот і показав  що має намір розвернутися чи виїхати на головну дорогу то запросто би водій шевроле пропустив а так стоячи з боку бачив як водій міцубіші їхав задом без аварійки і без вороту почав маневр розвороту не переконавшися в безпеці маневру

    За Україну reply той хто розуміє все

    Якби водій міцубіші хочаби включив поворот і показав  що має намір розвернутися чи виїхати на головну дорогу то запросто би водій шевроле пропустив а так стоячи з боку бачив як водій міцубіші їхав задом без аварійки і без вороту почав маневр розвороту не переконавшися в безпеці маневру

    Тернопільський єврей reply той хто розуміє все

    То таксист ще винен, бо не пропустив тупого рагуля? Пропустити, це лише добра воля, а по правилах Башта неправий.
  • той хто розуміє все

    до речі таксіст на авео міг і пропустити автомобіль якій вже почав розвертатись
  • Vitalina Kuryliak

    На минулому тижні пом’яв мою машину
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up