Біля МакДональдсу 10 днів буде ускладненим рух транспорту

Біля МакДональдсу 10 днів буде ускладненим рух транспорту

Від 15 до 25 травня, у зв'язку з ремонтом дороги на перехресті вулиць Івана Мазепи — Львівської — Бережанської — Максима Кривоноса ускладнено рух транспорту.

Про це повідомили в Патрульній поліції Тернопільської області.

На місці проведення робіт встановлено тимчасові дорожні знаки відповідно до погодженої схеми організації дорожнього руху.

Відео дня

— Слідкуйте за дорожньою обстановкою, не порушуйте вимог дорожніх знаків, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху, — зазначають патрульні. — Врахуйте зазначену інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що у Тернопільській громаді продовжують ремонтувати дороги і магістральні шляхи.

15 травня, тривають роботи з підготовки ремонтних карт (фреза мала) з влаштуванням асфальтобетону на вулицях: Полковника Морозенка, Леся Курбаса, проїзд 15 Квітня–Пантелеймона Куліша.

На вул. Олександра Брюкнера працівники підрядної організації розбирають покриття дороги.

 

Читайте також: 

На вул. Бродівській повністю відновили дорожнє полотно

З 15 травня майже на місяць перекриють вул. Брюкнера у Тернополі

Найкоротший шлях з Тернополя до Києва відновили. Де ще ремонтують дороги на Тернопільщині?

З 15 травня у Тернополі частково перекриють ділянку дороги на межі 4 вулиць

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Teren Teren

    Ремонт кусочка дороги і в місті катастрофа - ні об`їхати, ні обійти. Тупа бидлота про те, що потрібні додаткові проїзди, ширші вулиці, додаткові смуги руху уяви не має. В ТФЕІ злодіїв про таке не вчать... Ще одне-два ДТП і повний колапс - місто стоїть...

keyboard_arrow_up