Біля «Обнови» ДТП: авто збило парапет і метрів 15 пролетіло пішохідною зоною (оновлено)

Біля «Обнови» ДТП: авто збило парапет і метрів 15 пролетіло пішохідною зоною (оновлено)
  • Чорне авто збило парапет і пролетіло метрів 15 пішохідною зоною, повідомили читачі. 
  • В патрульній поліції підтвердили: ДТП з потерпілими.

- Біля «Обнови» - страшна аварія, - телефоном повідомив «20 хвилин» читач Тарас. - Водій чорної іномарки «летів» проспектом Степана Бандери в бік «літака». Зачепив бампером автомобіль марки Honda   і його відкинуло - до кіоску «Тютюн». Автомобіль збив парапети і пролетів по пішохідній зоні близько 15 метрів.

В управлінні патрульної поліції в області підтвердили: на Бандери - ДТП з потерпілими. Журналісти "20 хвилин" на місті події дізнались, що у водія автомобіля, що вилетів на тротуар - пошкодження ноги.

Відео дня

На місце аварії прибули патрульні та швидка. Медики оглянули водія автомобіля Volkswagen. Він скаржився, що у нього боліла нога. 

- Ми їхали на перехресті. Відчули удар. Автомобіль Volkswagen пронісся на шаленій швидкості, - розповідає пасажир автомобіля Honda Нестор. - Зі мною і з водієм автомобіля, в якому я їхав, все добре. Ми одразу вибігли подивитись як почувається водій іншого автомобіля. З ним ніби все нормально, зрозуміло, що у нього шок.

Очевидці аварії думають, що у автомобіля Volkswagen відмовили гальма.

  • Близько 11 години на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП на перехресті пр. Бандери і вул. Коновальця, - повідомила по обіді т.в.о. речника управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. – На місце одразу виїхав патруль.

Швидку на місце ДТП, як з’ясувалось, викликали патрульні. Адже водій чорного «Фольксвагена» повідомив, що почувається зле. Явних ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння ані в нього, ані в іншого водія не було. Проте обидва проходили тест, результати якого будуть відомі згодом.

Причини ДТП встановлюватимуть слідчі, повідомили в управлінні патрульної поліції.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (88)
  • Дон Карлеон

    Хоч якась користь від білбордів Тимошенко)
    А якщо без жартів, то давно пора задуматись як зменшити кількість авто на дорогах міста і як сповільнити рух тих авто, що все ж залишаться на цих дорогах. Місто має бути максимально безпечним для найменш захищених (але при цьому найбільш численних) учасників дорожнього руху - пішоходів.
    Успіхів всім у суперечках на тему "хто винен" =)
  • David Starr

    Там обоє "їздуни" )
  • Саша

    обоє винні:

    1) пасат міг рухатись і на зелене (ми не бачиме світлофор з іншого боку), але швидкість явно більша 50ти

    2) інший водій розмовляв по телефону і не зміг правильно

    Ахіл Штейнберг reply Саша

    пасат їхав на зелене , цей світлофор знають всі хто часто їздть туди, за ним ще одна машинка їхала на зелений.

    швидкість "явно" більше 50км\год не є порушенням *

    водій хонди зробив два порушення ---розмова по телефону і ненадання  переваги в русі ., інші фактори його не оправдовують ні каплі

    лошара до хонди доробилася а купити бюджетний блютуз за 400грн грошей і розуму не вистарчило . більше того думаю він так їздив і базарив завжди за кермом .
  • Саша

    Скільки ідіотів водіїв в Тернополі!!!  Кожен день якесь ДТП!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up