Біля центрального ринку Citroen збив паркувальника

Біля центрального ринку Citroen збив паркувальника

ДТП сталось по вул. Шептицького біля овочевого ринку в п’ятницю, 23 червня близько 14:45 год.

Водій Citroen Berlingo наїхав на 44-річного паркувальника пообіді, на місці події були десятки свідків. На щастя, серйозних травм потерпілий не отримав. Патрульні забезпечили охорону місця події.

45-річний водій пройшов тест на алкоголь, за вказівкою слідчого. Результат виявився негативний - 0,00% проміле в крові.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Citroen Berlingo у Тернополі на Automoto.ua.

Нагадаємо, цього ж дня на Лесі Укаїнки Ford збив пішохода, що йшов по тротуарі.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Демьян

    а  скільки проміле  було у паркувальника не досліджували ?А чому,він же також учасник ДТП-коли наприклад є дві автівки то обох водіїв  перевіряють !) І загалом давно муляє думка-що роблять ті хлопаки у жилетках на проїжджій частині у потоці автівок ?У ПДР точно немає нічого про те що хтось ось такий "паркувальник" має право регулювати дорожній рух,там взагалі людям заборонено по дорозі пересуватися при наявності тротуарів за винятком  пішохідного переходу !!! пробував які-та правила підчитати щойно-лише зазначається  "оператор надання послуг паркування" в контексті підприємець і що він має робити.ніде я не побачив прописано що  жилєтки  можуть ходити/бігати/літати по дорозі )Тому інтересно було би глянути на документи що були складені поліками  по  випадку цього ДТП-як на мою субєктивно-обєктивну точку зору парковщик має ремонтувати автівку !

    Кактус reply Демьян

    та той паркувальник якби шось вживав, то постоявши цілий день на сонці вже б валявся під парканом)
  • Piter Savka

    А там ше аварія на Шептицького, маршрутка протаранила таксі. Напишіт ше про то
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up