BMW з елітними номерами запаркувався на місці для інвалідів

BMW з елітними номерами запаркувався на місці для інвалідів

"20 хвилин" спробували перевірити, що загрожує водію, якщо він без спеціальних наліпок та посвідчення припаркується на місці для інвалідів - викликали патрульних.

Розмітку паркування для інвалідів біля Архикатедри нещодавно оновили - ще досі чути запах фарби. Однак тут часто паркуються не лише інваліди, а й недобросовісні водії. Про це пишуть тернополяни у соцмережах.

Нашу увагу привернув автомобіль BMW з елітними номерами без спеціальної наліпки. Журналісти "20 хвилин" вирішили перевірити, чи має право водій паркуватися на місці для інвалідів і викликали патрульних. Патруль прибув на місце через 7 хвилин. Вони сфотографували авто і стали чекати водія.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити BMW в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

- Якщо у водія нема посвідчення інваліда, за це правопорушення передбачений штраф 255 гривень, але з вересня він буде більший, від 465 до 1700 грн- каже патрульний. -  Якщо водій з'явиться, ми зможемо його оштрафувати. Якщо ні, законодавство забороняє притягувати до адміністративної відповідальності власника авто, якщо його нема на місці. Ми почекаємо водія певний час, але якщо будуть важливіші виклики ми  поїдемо, ми ж не можемо чекати його кілька годин.

Відео дня

Після прибуття патрульних під'їхав ще один автомобіль. Патрульні перевірили, чи має він посвідчення інваліда. У водія воно було. 

Через деякий час нам перетелефонували патрульні, і повідомили, що особу водія встановити так і не вдалось. 

 - Ми побули на місці півгодини, але водій так і не підійшов, - каже патрульний. - Евакуювати транспортний засіб, якщо він не перешкоджає руху, забороняє законодавство. Ми поспілкувалися з паркувальником, і він каже, що у водія BMW нібито є посвідчення, але стверджувати напевно ми цього не можемо. Ми повідомили найближчим патрулям про цю ситуацію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • валерія

    шось не пригадую, щоб  в нашій країні інваліди могли собі дозволити їздити на таких авто

    Anonymous reply валерія

    інваліди, але в них просто з головою проблеми
  • Олександр Башта

    я мав конткт з тим водієм з бмв, він має ніби має посвідчення інв 3 гр. ...

    але то скоріш за все куплене .. а сам водій рідкісне лайно
  • Діонісій

    наше гуманне законодавство на боці от таких муділ, поки так буде, то і будемо жити в гімні. а поліцаї тут теж свій клас показали , ну таке життя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up