Будьте відповідальними велосипедистами: 8 аварій та двоє травмованих

Будьте відповідальними велосипедистами: 8 аварій та двоє травмованих
  • Традиційно, у літній період на дорогах зростає кількість водіїв двоколісних транспортних засобів.
  • Відтак працівники управління патрульної поліції в Тернопільській області звертають основну увагу на недопущення ДТП за участі велосипедистів.

За три місяці на території обслуговування сталось 8 аварій за участі велосипедистів, у яких 2 осіб травмовано.

Варто наголосити, що недотримання норм елементарної поведінки на дорозі може призвести до шокуючи наслідків.

Ознайомтесь з  деяким правилами:
- На велосипедах дозволяється їздити особам, які досягли 14-річного віку.
- Велосипед повинен бути обладнаний звуковим сигналом та світлоповертачами: спереду – білого кольору, по боках - оранжевого, позаду-червоного.
- Для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).
І найголовніше, не важливо яким транспортним засобом Ви керуєте, лише неухильне дотримання Правил дорожнього руху - запорука комфорту та безпеки на автодорогах.

Відео дня

Патрульні закликають всіх учасників дорожнього руху дотримуватися ПДР та поважати один одного на дорозі!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Leonid Lytvyn

    Ну не читають вони ПДР! Будьте мудрими, не закликайте їх дотримуватись ПДР! Просто виберіть ті рядки із ПДР, що стосуються велосипедистів і опублікуйте у всіх інтернет-газетах. Особливо правила руху при перетині перехресть, перехресть із круговим рухом у декілька рядів, правила повороту на дорогах із кількома смугами для руху, правила ізди по дорогах груп велосипедистів, перетин пішоходних переходів і ін. Це буде зменшувати аварійність в рази більшеЮ ніж тупі заклики дотримуватись правил.

    Герасимчук Ростислав reply Leonid Lytvyn

    Згоден, ато більшість з них навіть уявлення не мають, що таке ПДР, зате всі модні.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up