"Давай карточку, або вали до Надала, хай тебе на своєму джипі везе": водій маршрутки грубіянив пасажирам

"Давай карточку, або вали до Надала, хай тебе на своєму джипі везе": водій маршрутки грубіянив пасажирам
Фото: Оксана Підборочинська-Семенів.
  • Про ситуацію з водієм-грубіяном, яка трапилась 15 серпня в маршрутці №13, в соцмережі Facebook написала Оксана Підборочинська-Семенів. 
  • Водія маршрутки, як кажуть в управлінні транспорту, переведуть на слюсарні роботи на два тижні без збереження заробітної плати.

- Їхала 13-ою маршруткою з Крушельницької до Збаразького повороту і на півдорозі в мене таки терпець увірвався, - пише пасажирк. - Бидло, яке нас везло і хамило, не звертаючи уваги на те, що воно перевозить людей старшого віку, вагітних жіночок, дівчат, тай зрештою людей. Обзивав їх і кричав: "Давай карточку, або вали до Надала, хай тебе на своєму джипі везе". Це вже був край.

Жінка пише, що водій ще більше розійшовся, коли вона зробила йому зауваження. Чоловік почав обзивати пасажирів дибілами та бидлом.

- Казав: "А ти що, хочеш поговорити, я вже наговорився з такими як ти, що немаєш кого в інтернет закинути, тому нариваєшся на мне", - продовжує пані Оксана. - Я, чесно кажучи, була шокована. Ця ситуація мене дуже обурила. І ще, коли він почав казати, щоб люди закрили морди і їхали тихо, бо йому вже 51 рік і він розумний. До чого ми котимось. Враження про нього склалось, що він втік з психлікарні. І все, що йому за 51 рік накипіло, вислуховують прості пасажири.  

Відео дня

В управлінні транспорту, комунікацій та зв'язку про ситуацію добре знають. Зараз в управлінні за цією справою проводять службове розслідування, а перевізник уже отримав скаргу. 

- Я сказав, щоб цього водія усунули від роботи, - каже начальник управління Ігор Мединський. - І на два тижні перевели на гаражні, слюсарні роботи без збереження зарплати. Якщо цього не зроблять, тоді перевізник буде покараний фінансово. Я це просто так не залишу. Щоб водій дозволяв собі до людей так говорити? 

В управлінні транспорту, комунікацій та зв'язку нагадують, що в таких ситуаціях пасажирам слід писати скарги на ім'я начальника управління Ігора Мединського. Управління працює за адресою м. Тернопіль, вул. Коперника, 1, 4-й поверх тел. 52-15-14.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (55)
  • Данил Хмельницкий

    Этому пид....ру надо нижнюю челюсть поправить!
  • Галина Медвідь

    Це покарання смішне!!! Ніякої реакції від влади! Зайшла на сайт Управління транспорту в Тернополі, щоб залишити повідомлення. І що побачила? 😧 19 запитань і скарг від громадян і одна коротка відповідь про Надала. На інші питання не вважають за потрібне відповідати. В Тернополі немає ні плану міських перевезень, ні графіку похвилиного, які би мали бути на кожній запинці. Ну одне відчуття  - країна третього світу, де немає ніякої влади 😱😰
  • Галина Медвідь

    Це покарання смішне!!! Ніякої реакції від влади. Зайшла на сайт Управління транспорту в Тернополі, щоб залити повідомлення. І побачила 19 запитань від громадян і тільки одна коротка відповідь 😟. Не вважають за потрібне відповідати громадянам👎🏻👎🏻👎🏻 Ганьба таким організаціям і їх керівникам!!!
  • Надя Ксенич

    Чомусь люди забувають про людяність
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up