Дерево впало на дорогу посеред вулиці в Центрі. ВІДЕО ДНЯ

Дерево впало на дорогу посеред вулиці в Центрі. ВІДЕО ДНЯ

Про те, що рух транспорту в центрі обмежений, повідомляють тернополяни в соцмережах. Близько обіду 20 листопада, неподалік техуніверситету і дитячої поліклініки повалилось дерево.

— Дерево в Тернополі не дочекалось, коли його зрубають і само покінчило із життям, — пишуть в спільноті "Тернопільські плітки". 

Також відео розмістив у себе на сторінці тернополянин Тарас Ковальчук.

Відео дня

Тернополянин Віктор Мадрі опублікував кілька фото з вул. Гоголя.

Як видно з відео, опублікованого в "плітках", на місці працюють комунальні служби. Задіяли і поліцейських, вони на час робіт перекрили рух на вулиці Гоголя. Скільки триватимуть роботи — наразі невідомо.

За коментарем щодо причин падіння дерева ми звернулись у пресслужбу Тернопільської міської ради. Але відповідь, вочевидь, там дадуть вже після вихідних. 

А от у соцмережах люди пишуть свої думки щодо цього випадку.

Volodymyr Soldatenkov Там давно вже пора усі старі дерева позрізати. Декілька років тому, у дворі навпроти Політеху (під аркою) на прохання мешканців будинку, нарешті зрізали стару височенну тополю. Коли зрізали, побачили, що вона прогнила наскрізь. Отож, могла б у будь-який момент впасти. Вважаю, що те що трапилося на Гоголя - це недбалість комунальної міської служби.

До слова, напередодні на сайті міської ради зазначали, що за даними Тернопільського обласного центру з гідрометеорології, 20 листопада на території громади передбачаються пориви північно-західного вітру 17-22 м/с., що відповідає метеорологічному явищу І рівня небезпечності (жовтий- НМЯ І).

При такому пориві вітру можуть ламатись невеликі гілки дерев, тому в міській раді просили громадян бути уважними при перебуванні в парках, скверах, лісопосадках та  власників автомобілів, запаркованих в безпосередній близькості до зелених насаджень

Нагадаємо, взимку цього року на тротуарі у центрі Тернополя провалилося дерево. 

Читайте також Масивна верба обвалилася на огорожу спортивного майданчика на Київській. Чи було дерево аварійним?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Саша Шашкун

    Чосики творять
  • Halyna Vasylkiv

    Є «нагода» всі зрізати ….
  • Євгеній Костенко

    Ось тому і потрібна санітарна різка, щоб дерева не падали, точніше, щоб робили мінімум шкоди при падінні.
  • Петро Беріт

    Цікаво, дане дерево на Орликаьаки мусить обірвати ті кабеля? Можливо вбити когось? Там МАФ не влазить тому немає кому зрізати мабуть? Недавно декілька дерев за пару метрів зрізали, а це хай пвдає?

    Nataliya Wolyanska reply Петро Беріт

    Петро Берітьам пройшло моє дитинство.
    12 школа....х

    Петро Беріт reply Петро Беріт

    Nataliya Wolyanska так

    Nataliya Wolyanska reply Петро Беріт

    Петро Беріт це Дружба?

keyboard_arrow_up