Дев’ять аварій за минулі вихідні сталось на дорогах Тернопільщини

Дев’ять аварій за минулі вихідні сталось на дорогах Тернопільщини

На щастя, більшість з ДТП обійшлися лише механічними ушкодженнями автомобілів.

29 липня в Бучачі водій автомобіля “ВАЗ-2104″ не впорався з керуванням та врізався в дві автівки, припарковані на узбіччі. Жертвами автопригоди стали транспортні засоби марки Chevrolet Niva та Citroen Berlingo.

На момент зіткнення в “Ниві” був її кермувальник. В результаті удару чоловік звернувся за меддопомогою до лікарні. У нього медики констатували перелом шийного хребця. Водія “ВАЗу” також оглянули лікарі.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ВАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Наїзд на пішохода зареєстрували працівники поліції в селі Рудка Кременецького району 30 липня. Водій автомобіля “ВАЗ” збив жительку села Колосова, 1963 року народження, і з місця пригоди втік. Аварія трапилася близько 22:06.

Відео дня

Потерпілу госпіталізували до лікарні. У жінки забій ліктьового суглобу та плеча. Правоохоронці розшукують водія-втікача, опитують свідків, опрацьовують відео з камер спостережень.

Ще одна аварія з потерпілими трапилася на Кременеччині. На автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече зіткнулося два автомобіля. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій автомобіля “BMW X-5″ в’їхав у “ЗАЗ 11011″. Таврія рухалася попереду іномарки в попутному напрямку.

В результаті ДТП у кременецьку лікарню за допомогою звернулися водій та пасажири Таврії. Серед травмованих – тридцятичотирьохрічна жінка та двоє дітей – учні першого та шостого класів. Після огляду лікарями їх відпустили за місцем проживання.

З переломом кістки зап’ясного суглобу та забоєм колінного суглобу до лікарні потрапив водій автомобіля Mercedes-Benz, а також пасажир цього ж транспорту. У жінки перелом правої променевої кістки.

За попередніми даними, чоловік, їдучи із села Плотича в напрямку Тернополя, на дорозі Броди-Тернопіль не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Ще один наїзд на пішохода зареєстрували у Шумську. За меддопомогою до лікарні потрапила сімнадцятирічна місцева мешканка. Дівчина травми отримала, потрапивши під колеса мопеда. ДТП трапилося у той момент, коли шумчанка переходила проїжджу частину дороги, але за межами пішохідного переходу.

По усіх автопригодах триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up