Юрчик з багатодітної сім'ї: п'яний водій на швидкості збив 8-річного хлопчика та намагався втекти (ВІДЕО)

Юрчик з багатодітної сім'ї: п'яний водій на швидкості збив 8-річного хлопчика та намагався втекти (ВІДЕО)
  • 8-річний Юрчик з села Прошова Тернопільського району в реанімації. Об 11.40 нам стало відомо, що хлопчину з хвилини на хвилину оперуватимуть. Лікарі зазначають: стан дитини - важкий.
  • Аварія трапилася 8 липня близько 18:50.
  • 37-річний Володимир утікав, коли зрозумів, що накоїв. Його впіймали місцеві мешканці і били. Поліція ледь "відбила" винуватця ДТП від розлюченого натовпу.

На Тернопільщині п'яний водій на шаленій швидкості збив хлопчика. Потерпілий стояв на узбіччі з велосипедом, коли його збив водій автомобіля Volkswagen.

За попередніми даними, на момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Алкотестер "Драгер" показав 2,26 проміле алкоголю.

Відео дня

Читайте також Юрчика, якого збив п’яний водій, прооперували. Стан дитини важкий, треба допомога і донори

За словами начальника Тернопільського відділення поліції Володимира Гарасиміва, порушник - житель села Смолянка Тернопільського району, 1982 року народження. Він втратив контроль над керуванням автомобілем, виїхав на узбіччя та збив дитину. Поруч з хлопчиком стояла його старша сестра, але дівчинка встигла відскочити і уникнути удару.

Очевидці кажуть, що автівка їхала на шаленій швидкості, бо після удару відірвалося колесо велосипеда, а сам двоколісник відкинуло на 15 метрів.

Водій з місця аварії спробував тікати, але проїхавши триста метрів, злетів в кювет. Залишити автівку порушнику завадили люди. На момент ДТП в салоні авто перебував і знайомий водія. Але він був настільки п'яний, що впродовж двох годин не міг ні говорити, ні вийти з іномарки.

Від людського самосуду кермувальника врятував приїзд правоохоронців.

Чоловіка затримали згідно статті 208 КПК. Водієві інкримінують статтю 286 частина 2 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Триває слідство.

Поліцейські закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху, не допускати ризикованих маневрів і дотримуватися швидкісних режимів у населених пунктах та поза ними.

Пам'ятайте, неухильне дотримання правил дорожнього руху, є запорукою збереження власного життя та життя оточуючих, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Громадянин України

    Водія судити + заставити оплатити повністю всі затрати на лікування дитини. Ну а батькам потрібно наказувати своїх дітей, щоб не каталися на проїзжій частині (я не маю на увазі іменно цего хлопчика, а взагальному). У мене недавно був випадок, що я сам чуть не переїхав 5 річну дівчинку, яка з подвіря виїхала на велосипеді прямо мені під колеса... Пощастило, що я їхав повільно, тому встиг загальмувати приблизно за 5 см від дитини. А як що б на моєму місці їхав хтось напідпитку, або навіть тверезий але з більшою швидкістю? Він би не встиг зреагувати і наслідки були бі плачевні. І після цього, у цих людей дитина і дальше так катається, з подвіря прямо на дорогу, не бачачи, їде там машина чи ні. Нічого х не навчило, хоча вони на власні очі бачили, як дитина виїхала мені під колеса...
  • Маховик правди

    Скільки ще має загинути людей щоб до влади дійшло ,що за такі злочини треба давати не від 3 до 8 років ,а 15 років або довічне . Ось мали ввести закон який передбачає кримінальну відповідальність за керування в нетверезому стані так 1 липня він мав вступити у дію ,а 2 липня президент його скасував .  Штрафи для людей це не є достатнім покаранням ,якщо б заставляли в примусовому порядку до громадських робіт наприклад прибирати туалети у парках то такі люди  думали чи варто бухим сідати за кермо .
  • я

    Та щоб ті кляті пияки поздихали всі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • я

    Та щоб ті кляті аияки поздихали всі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up