Друзі просять допомоги для Сашка, який перебуває в реанімації після ДТП на дамбі

Друзі просять допомоги для Сашка, який перебуває в реанімації після ДТП на дамбі
  • Кілька повідомлень – із проханням допомогти на лікування і відгукнутись очевидців аварії – з’явились напередодні у соцмережах. Ваші свідчення важливі для батьків та працівників поліції, пишуть друзі.
  • Допомогу на лікування Сашка можна переказати на картковий рахунок ПриватБанку його брата: 5363 5423 0761 0643.

- Шановні водії, перехожі, які 27 вересня близько 15 год стали свідками ДТП біля Тернопільського ставу, – за участю мотоцикла і VW, та можуть поділитися інформацією, батьки та ми усі вас дуже просимо: не мовчіть, не бійтеся мажорів на іномарках! - звертаються рідні та друзі потерпілих в аварії.

«Загиблого у цій ДТП Дениса вже ніхто не поверне, але ваші свідчення важливі для батьків та працівників поліції», пишуть друзі.

- Не вірю я в те, що жодна людина не бачила, як це трапилося, - йдеться у повідомленні. - Тому ще раз вас щиро прошу: відгукніться!

Відео дня

У повідомленні вказали номери телефонів трьох людей, яким можна надавати інформацію щодо цієї ДТП (див. в довідці в кінці статті – прим. авт.)

Того ж дня у соцмережах та тернопільських групах у вайбері з’явилось інше повідомлення, - з проханням про збір коштів на лікування травмованого водія мотоциклу.

- Потребує допомоги наш друг – Кудрик Олександр, який в даний момент знаходиться у важкому стані в реанімації Тернопільської університетської лікарні, - йдеться у повідомленні. - Не будьте байдужими.

Нагадаємо, стан Сашка Кудрика, 21-річного водія мотоциклу, залишається стабільно важким. Хлопець перебуває в комі. Медики борються за його життя. За нашою інформацією, хлопець вже кілька днів поспіль перебуває на межі життя і смерті. А друзі у соцмережах просять за нього молитви: «У нас є шанс випросити у Бога йому життя».

Водієві джипа, із яким на дамбі зіткнувся мотоцикл, уже повідомили про підозру. Йому інкримінують ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України – за смертельну ДТП.

30 вересня йому обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави. Того ж дня у рідному с. Цебрів поховали 17-річного пасажира мотоцикла Дениса.

Аварія трапилась на дамбі Тернопільського ставу 27 вересня близько 14.50. Автомобіль VOLKSWAGEN Tiguan, рухався дамбою в бік Мазепи і допустив зіткнення із мотоциклом HONDA CBR 600F, який рухався в попутному напрямку.

Довідка

Куди надсилати допомогу на лікуваня:

Картка ПриватБанку: 5363 5423 0761 0643, брат Сашка Кудрик П.П.

Кому повідомляти інформацію про ДТП:

050 711 96 37, Христина

097 98 21 752, Володимир

095 756 38 06, Олена.

У поліції також просять відгукнутись свідків. Тел: 102 або 097- 03-000-50.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Богдан Слівінський

    Висловлюємо щирі співчуття рідним.  Надаємо правову допомогу для отримання відшкодування потерпілим у ДТП та їхнім родинам.  Детальніше за посиланням:  https://www.facebook.com/VidshkoduvannyaUA/

  • мама товариша

    Що тут такого смішного хлопці молодці що відкрили рахунок  знайте такого дружнього села нема  в цілому районі беріть приклад
  • мама товариша

    Що тут такого смішного хлопці молодці що відкрили рахунок  знайте такого дружнього села нема  в цілому районі беріть приклад
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up