На дорозі Тернопіль-Львів пошкодили сотні автомобілів. Водії збираються до суду

На дорозі Тернопіль-Львів пошкодили сотні автомобілів.  Водії збираються до суду
  • Щодня камінці, які б’ють машини прибирають, але за словами водіїв, це не дає жодного результату. Водії збираються відстоювати права в суді.
  • Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман висловив свою думку про ділянку дороги за Озерною, де сотні водіїв побили лобове скло своїх автомобілів.

У редакцію "20 хвилин" звернувся читач зі Зборова Сергій (прізвище відомо ред.), який  пошкодив свій автомобіль 23 вересня. Він викликав патрульну поліцію та склав адмінпротокол. У “Технобудцентрі”, який обслуговує дану ділянку дороги  водіям радять наймати юристів і займатись тим питанням самостійно. 

- У “Технобудцентрі” юристи мені сказали наймати адвоката і займатись тим питанням окремо, так ніби я це зробив навмисно, - говорить пан Сергій.

У службі Автодоріг водія запевняють, що камінці вже прибирають підрядні організації “Технобудцентр”, а обмеження швидкості нижче 40 км/год встановити не можуть. 

Відео дня

Пан Сергій вже підготував заяву із позовом до суду. Перед тим чоловік ще раз намагався вирішити питання без судової тяганини. 

- Мені сказали, що потрібно чекати 30 днів на розгляд звернення. У "Технобудцентрі" мені відповіли, що лише у судовому порядку. Позов сьогодні я подати не зміг, бо у суді в п'ятницю приймають позови певного типу. 

На дорозі “Тернопіль-Львів” побував і Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, який перебував із робочим візитом на Тернопільщині 24 вересня. Про це розповів голова Тернопільської ОДА Степан Барна на засіданні колегії, яке відбулось 26 вересня.

- Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман мав можливість проінспетувати дорогу М-09 Тернопіль-Львів, на поточний ремонт якої було спрямовано майже 400 мільйонів гривень, - говорить Степан Барна. - Хочу сказати, що кардинально Прем’єр-міністр засудив підходи, які сьогодні застосовуються в дорожньому будівництві в частині регенерації поверхневого шару, які сьогодні пропонуються службою автодоріг. Тому ми переходимо до попередньої технології - покриття щебенево-мастиковим асфальтобетоном і забуваємо про такі явища як регенерація поверхневого ремонту, те, що було зроблено на дорозі між Озерною і Зборовом.

Назвав Степан Барна і винних у тому, що кілька сотень водіїв пошкодило свої автівки.

- Купа людей побило вікна, подряпало машини, тому, що хтось написав в служби автомобільних доріг такий проект.  Я розумію, що це дорога 2012 року, але я думаю, що якщо вже робити дорогу - то її треба робити якісно з перспективою на те, що мінімум п’ять років ми не будемо повертатись до питання її ремонту, - каже Степан Барна.

Читайте також: Через “нове” покриття на дорозі Тернопіль-Львів водії нищать автомобілі. Хто відшкодує витрати?


 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Don Simon

  • Don Simon

    В 2017 році той кусок дороги відремонтували, там був нормальний участок. Питання нахера потрібно було туда пхати свої криві руки. Напевно потрібно було "освоїти" кошти от мудили і придумали "нову технологію"
  • Don Simon

    Сьогодні (1.10.2018) сімєю їхали до Польщі, тріщина через усю лобовуху, поїздку прийшлось відмінити. Треба тих дибілів стріляти
  • Наталя Боднар

    А
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up