Хлопчик, травмований у аварії в Товстому, досі в комі

Хлопчик, травмований у аварії в Товстому, досі в комі
Перехожі просто дивом вижили в аварії, яка сталася на одній із вулиць смт Товсте Заліщицького району 20 червня. На людей, які спокійно йшли дорогою, вилетіла іномарка.

Цю подію вже кілька днів обговорюють у селищі. На щастя, більшість учасників аварії обійшлися травмами та переляком, загиблих немає.
Правоохоронці, які ретельно вивчали відеокадри аварії, що їх зафіксувала камера однієї з крамниць, кажуть, що людських жертв вдалося уникнути дивом.
- Однозначно визначити винуватця аварії наразі неможливо, адже на відео видно, що порушення допустили як водій скутера, так і  власник Mercedes, - розповідає начальник сектору зв'язків із громадськістю обласної міліції Петро Колісник. - Скутерист, намагаючись повернути ліворуч, не переконався у безпечності такого маневру і не побачив, що позаду нього на великій швидкості мчить легковик. Сталося зіткнення. Мотоцикліста відкинуло із огорожі аж на стіну будинку, а перекинута іномарка покотилася тротуаром, змітаючи всіх і все на своєму шляху.
У смертельній небезпеці, яку створили двоє водіїв, опинилися щонайменше семеро випадкових перехожих та пасажир Mercedes, продовжує пан Колісник. Із них найважчі ушкодження отримав чотирирічний хлопчик. Дитину з відкритою черепно-мозковою травмою у коматозному стані доставили до обласної дитячої лікарні. Решта учасників аварії та свідки відбулися хто тілесними ушкодженнями, а хто переляком.
Хлопчик, якого травмували, йшов дорогою разом із мамою. Ці люди мешкають у будинку неподалік, розповіли у сільраді Товстого. Дитина лежить у реанімації обласної дитячої лікарні. Хлопчик досі у комі, повідомив заступник головного лікаря з хірургічної роботи Тернопільської обласної комунальної дитячої клінічної лікарні Володимир Білинський. Проте відбувається позитивна динаміка — дитину вже від’єднали від дихального апарату.

У Чортківській райлікарні перебуває і водій автомобіля Mercedes. Цей чоловік — житель Товстого. Також потрапив до лікарні пасажир іномарки. У водія мотоцикла, жителя села Ворвулинці, перелом руки, розповідає секретар сільради Товстого Тарас Бензар. Він каже, що місце на повороті на Бучач, де сталася аварія, доволі небезпечне і має лиху славу. Там вже двічі з дороги злітали фури. Окрім того, у тій місцині колись стояла будівля КДБ, там катували людей. Саме там тепер живе батько водія іномарки, який їхав до нього.

- Священик хоче встановити на цьому місці хрест, - додає секретар сільради.

Відео дня
> До речі, відео страшної аварії у Товстому виклали на ресурсі YouTube. Його мобільним телефоном зробив відвідувач магазину навпроти з екрану, який транслює камеру спостереження. Аварія сталася о 9.49, зафіксувала камера. Як видно на відео, на перехожих раптово летить хмара пилюки та перекинута машина.

Нагадаємо, усі подробиці аварії з’ясовують слідчі. Вони розпочали кримінальне провадження за ч 2. ст 286 Кримінального кодексу України — "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження".

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Обгін заборонений у населеному пункті..!!! тим більше там сплошна!!! там мінімом 140 Км.ГоД.щей п"яний.. а всьо спишуть на скутеріста!!! того,що він немає ким прикритись... А менти (козли) за гроші зроблять всьо!
  • Anonymous

    нг
  • Anonymous

    *бiля автошколи, де права продають
  • Anonymous

    ага, винна дорога i мicце, i колишнэ кдб...а хрест треба поставити бiля автошколи, же правда продають... шкода нiвчому неповинну дитину та ciм'ю, стiльки пережити...нехай дитинка виздоровлюэ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up