Скільки коштують"круті" номери на автомобілі та кому вони доступні

Скільки коштують"круті" номери на автомобілі та кому вони доступні
  • Дізнатися вартість кожного «крутого» номерного знаку можна онлайн.
  • Найближчим часом подорожчають й «іменні» та інші ексклюзивні номерні знаки.
  • У скільки обійдеться «звичайний» номерний знак – інформація в матеріалі.  

У 36 тисяч гривень обійдуться номерні знаки з чотирма однаковими цифрами. Втричі дешевше – дві послідовні пари однокових цифр – тобто, 3344 або 2233.

На сайті Головного сервісного центру МВС запрацював сервіс, за допомогою якого можна легко перевірити вартість номерного знаку з бажаною комбінацією цифр (посилання – у довідці в кінці тексту).

Онлайн-сервіс простий у використанні: номерні знаки згруповані за 8 категоріями і кожен має можливість відсортувати їх від найдешевших до найдорожчих - і навпаки, - каже головний спеціаліст зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС в області Василь Барановський.

Відео дня

Всі платні номерні знаки складаються з чотирьох цифр, що групуються за наступними комбінаціями:

  1. Комбінації чотирьох однакових цифр (7777, 3333) — 36 тис. грн;
  2. Послідовні комбінації від 0001 до 0009 — 36 тис. грн;
  3. Три однакові цифри поспіль (наприклад: 0777) — 12 тис. грн;
  4. Дві послідовні пари однакових цифр (наприклад: 1122) — 12 тис. грн;
  5. Комбінації 0123 та 1234 — 12 тис. грн;
  6. Комбінації, що починаються з двох нулів, а наступні цифри неоднакові (наприклад: 0032) — 9 600 тис. грн;
  7. Три однакові цифри не поспіль (наприклад: 7077) — 4 800 тис. грн;
  8. Комбінації, де однакові перша і третя цифра, друга і четверта цифра; або перша й четверта цифра, друга і третя цифра (наприклад: 1221; 1212) — 4 800 тис. грн.
  • До цього часу можливість автовласників офіційно підібрати державний номерний знак з бажаною комбінацією цифр була обмеженою, - каже Василь Барановський. – Постановою Кабміну віднедавна нормативно закріплені ринкові ціни на такі номерні знаки, а також чіткий механізм отримання клієнтом даної послуги.

Послугою можна скористатись, звернувшись до зручного за розташуванням сервісного центру МВС. Клієнт має можливість самостійно обрати номерний знак з електронного переліку номерних знаків, наявних на складі цього сервісного центру МВС, доступ до якого надається клієнту адміністратором.

  • Зауважте, що платні номерні знаки не є різновидом індивідуальних номерних знаків (ІНЗ). – наголошує Василь Барановський. - Перевірити можливість замовлення бажаної комбінації та замовити ІНЗ онлайн можна в електронному кабінеті водія.

Якщо вам байдуже, які цифри будуть на автомобільному номерному знакові, , під час отримання послуги реєстрації або перереєстрації авто в сервісному центрі МВС ви сплатите:

  • для транспортних засобів усіх категорій вітчизняного виробництва та країн СНД (із видачею номерного знака) — орієнтовно 550 грн (послуга — 152,63 грн; номерний знак — орієнтовно 178,20 грн; бланк свідоцтва про реєстрацію ТЗ — 219 грн)
  • для транспортних засобів усіх категорій іноземного виробництва (із видачею номерного знака) — орієнтовно 590 грн (послуга — 190,15 грн; номерний знак — орієнтовно 178,20 грн; бланк свідоцтва про реєстрацію ТЗ — 219 грн).

Довідка

Сервіс, за допомогою якого можна перевірити вартість номерного знаку з бажаною комбінацією цифр: http://hsc.gov.ua/vartist-nomeriv/

Отримати додаткову інформацію та проконсультуватися можна за телефоном (044) 290-19-88 або в повідомленнях на Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Сайт сервісних центрів MBC: hsc.gov.ua.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Ivan Yurash

    Можу свої продати за п'ятьорку.
  • Andriy Say

    Такі номери купляють ті люди , що мають комплекс неповноцінності

    QA depot - reply Andriy Say

    Ось бачите, як легко можна перетворювати комплекси на гроші! :-D
  • Ненза

    То тільки ще  в забитих селян -недожурнашлюх з 20 хвилин є поняття "крутий" номер
  • Vova Tkach

    Охуїли в край
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up