Партнер рубрики Події

Ігор Мединський подав до суду на активіста Олега Синовця за "образу честі і гідності"

Ігор Мединський подав до суду на активіста Олега Синовця за "образу честі і гідності"

Позов до суду на активіста Олега Синовця подав начальник управління транспорту міськради Ігор Мединський. Посадовець вимагає захисту честі, гідності, ділової репутації, спростування недостовірної інформації. 

Скрін позовного провадження з сайту міськрайонного суду опублікував у соцмережі "Фейсбук" Михайло Жирівський.

"Ооо на маєш, обідився. В розпал ситуації з неправомірним завищенням тарифів на проїзд в громадському транспорті, начальник управління не знаходить нічого кращого як подавати позов в суд на активістів"...

Відео дня

Олег Синовець опублікував у "Фейсбук" свій коментар з цього приводу:

"Знаєте, сьогодні пан Мединський зробив мій день!

Начальник управління транспорту подає на мене до суду через "захист честі та гідності"… Мені ось цікаво, чи не атрофовані ці чесноти в самого позивача?

Звісно, найкращий захист – це напад, тому думаю, що подача позову до суду, це не тільки відвернення уваги від головної проблеми в місті (високі тарифи в транспорті та відставка Мединського), але й спосіб психологічного тиску на мене та інших активних людей, які з цим борються.

Проте якщо я такі позови сприймаю з посмішкою, то не виключаю, що декого це може налякати. Відверто кажучи мені байдуже на чию користь завершиться суд тому, що знаю як по різному можна трактувати ті, чи інші закони, на скільки багато залежить від професійності юристів та рівня неупередженості суддів. Мені важливо інше – доки ми ще будемо терпіти таких «управлінців», які відстоюють інтереси приватного бізнесу?

В мене виникає кілька логічних запитань:

1. Чому пан Мединський досі не подав позов до суду на приватних перевізників, як два дні саботували перевезення?
2. Чому пан Мединський не подав позов на рішення виконкому від 30.10.2018р. через який тернополяни були змушені їздити 5 днів громадським транспортом за найвищими тарифами в Україні (до 9 грн)?
3. Чому пан Мединський відстоює інтереси приватних перевізників, а не інтереси тернополян, які платять йому заробітну плату зі своїх податків?
4. Чому досі ця людина залишається на посаді начальника управління транспорту?

Вважаю, що після того, що відбулося протягом останніх 3 тижнів в Тернополі та «прославившись» на цілу країну начальник управління транспорту просто немає морального права залишатися на займаній посаді! Найкращий спосіб – це взяти приклад з херсонського колеги та добровільно піти у відставку".

Журналістка "20 хвилин" намагалася зв'язатися з начальником управління транспорту міськради Ігорем Мединським, проте він не піднімає слухавки. Якщо пан Мединський прокоментує, що саме стало причиною його позову до суду, "20 хвилин" опублікує його позицію.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (52)
  • Юрій

    Як можна образити те чого нема?
  • Piter Savka

    Ну шо тут від жидка можні інше очікувати. Прото підла і брехлива людина і все.
  • Віктор

    Злочинна влада чи ні має право вирішити тільки суд, а аж ніяк не активіст. Так само я не маю права образити Вас назвавши якимось ганебним словом. Якщо є правопорушення з боку влади нехай активіст подає до суду, але не кричить на площі що той чи інший є злодіями, доки цього не встановлено судом. Поважайте закон люди, якщо хочете жити у правовій державі.
  • Тернопіль

    Там нема , ні гідності , ні честі , на що воно подає в суд ..... Краще б пішов з посади
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up