Кільце перед двоарковим мостом: водії, діліться враженнями. Чи потрібне воно там? (для обговорення)


Кільце перед двоарковим мостом: водії, діліться враженнями. Чи потрібне воно там? (для обговорення)
  • Тимчасовий круговий рух - кільце із блоків, як перед Гаївським мостом, перед двоарковим мостом на Крушельницкої-Хмельницького облаштували в обід 9 серпня. Вимкнули і світлофори.
  • Одні водії вважають, що це цілком правильне рішення. Інші ж, що це кільце не зменшить кількість аварій, а навпаки збільшить. Дехто передбачав ДТП у перший же вечір, адже світлофори вимкнені, кільце незручне, а чимало водіїв перевищують швидкість.

Тимчасову експериментальну схему організації доророжнього руху з влаштування транспортної розв’язки на вулиці Б. Хмельницького - вул. С. Крушельницької вирішили запровадити на одному із виконкомів. Вважають, що на вказаній ділянці часто виникають ДТП, затори та ускладнений проїзд транспорту. Тому вирішили поекспериментувати і  на вищевказаному перехресті влаштували круговий рух транспорту. А для повного експерименту ще й вимкнули світлофори. В міськраді кажуть, що спостерігатимуть за рухом транспорту.  Якщо така схема дасть позитивні результати і тернополяни підтримають її, тоді на даному відрізку дороги проведуть капітальний ремонт дорожнього покриття з відповідною розміткою та додатковими засобами організації дорожнього руху. 

Водії такого експерименту налаштовані по-різному. У коментарях під попередніми публікаціями пишуть:

Відео дня

- 30 хвилин витратив тільки, щоб добратися до арки в обід. Черга починалася біля "Арсу" зі сторони Білої

- Годину стояв в корку, що тут скажеш, ідіоти

- Значить до понеділка повинен стояти регуліровщик. А то до понеділка ой скільки аварій буде. Водії не звикли дотримуватись правил дорожнього руху!

- Проїжав там сьогодні, повна анархія, половина водіїв не знає, що при вимкнутому світлофорі кільце головне. Кожен їде, як хоче.

- В Європі на всіх не регульованих перехрестях переважно обаштовують кільцевий рух, це безпечніше і не ускладнює рух, тут проблема буде ті хто в'їжає під міст потрапляє на світлофора, там потрібно розглядати схему з у рахувався світлофорів, бо саме кільце нічого не змінить

- Простояв там сьогодні в заторі десь 30хв. Радості немає меж

- Об'їжджала пробку, що стояла від Філармонії до Залізничного вокзалу, довелось пертись на горбатий міст. 

- Тільки кільцевий рух! На всіх перехрестях!

Шановні водії, діліться враженнями, чи справді кільце перед мостом потрібне? І як там влаштований рух поки не працюють світлофори? 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (22)
  • антон

    Ха - ха усунення дорожніх проблем. Пробка до кільця з бродівської,Збараської кожен ранок і вечір. Я особисто бачив вже 3 аварії від коли вони виключили світлофори. Які дорожні проблеми вони усунули ?
  • Оля

    Жах водії не знають як проїхіати коли вимкнуті світлофори    кожен їде як хоче   багато аварійних ситуацій......
  • Іван Гром'як

    Забрати кільце і поставити світлофор. На головній дорозі 45 секунд. На другорядній 20 секунд.
  • Сергій

    Поставте ще одно кольцо там
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up