Одні матюкались та сварились, інші хвалили: біля двоаркового мосту облаштували кільце. Водії, будьте уважними

Одні матюкались та сварились,  інші хвалили: біля двоаркового мосту облаштували кільце. Водії, будьте уважними
  • На вулиці Б. Хмельницького – С. Крушельницької в обід 9 серпня облаштували тимчасовий круговий рух - кільце із блоків, як перед Гаївським мостом.
  • Якщо від нього будуть позитивні результати, то в подальшому там планують облаштувати постійний кільцевий рух. Скільки триватиме експеримент - невідомо.
  • Світлофори з обох сторін біля аркового мосту вимкнули до понеділка. 
  • Як виглядає кільце, та як до змін ставляться водії та пішоходи – дізнавався журналіст «20 хвилин».

Рішення про облаштування нового кільця прийняли на засіданні виконкому міської ради. Роботи почалися ще зранку 9 серпня. Робітники дорожньої служби встановили нові знаки та попередження. О 14:00 рух транспорту частково перекрили патрульні, щоб працівники дорожньої служби змогли облаштувати кільце, відповідно до затвердженого плану. Це сподобалось не усім водіям. Дехто навіть лаявся на патрульних, та кричав, що це потрібно було робити вночі. Рух був обмежений близько 15 хвилин.

- Ми розпочали експериментальний рух транспорту на перехресті вулиці Б. Хмельницького, С. Крушельницької та Родини Барвінських, – розповідає заступник начальника міського управління ЖКГ Андрій Дроздовський. – Для повного експерименту ми вимкнули світлофори. Ми будемо спостерігати за рухом транспорту, щоб вже облаштувати тут постійне кільце.

Не всі водії розуміють, нащо потрібно встановлювати кільце у цьому місці.

Відео дня

- Я тут проїжджаю кожного дня і не зовсім розумію, нащо тут кільце, – розповідає водій Олег. – В цьому місці сильних проблем з заторами не було, не знаю, як то все буде. Можливо тут було б краще встановити світлофор ніж облаштовувати кільце.

Деякі пішоходи вважають, що кільце мали б облаштувати ще давно.

- Дуже добре, що кільце облаштують, бо є водії, які плювати хотіли на правила дорожнього руху, – розповідає тернополянин Григорій. – Тут їздять хто як хоче. Тепер хоч порядок буде трохи. Ще б камери тут поставили і штрафували цих скотин, бо ходити поруч страшно.  

Як помітили патрульні та працівники дорожньої служби, у водіїв не виникало проблем з новим кільцем. Скільки простоїть тимчасове кільце поки що невідомо. Однак не минуло і години після облаштування кругового руху, як з’явилися перші проблеми – тролейбуси почали сходити з електроліній. Водій та кондуктор близько двох хвилин не могли зачепити штанговий струмоприймач на електролінію. Однак більшість тролейбусів проїжджають без проблем.

При облаштуванні нового кільця лінії електромережі переоблаштують, а ділянку дороги вирівняють та відремонтують. На це виділять 600 тис. гривень. Остаточний розмір кільця та його розміщення визначать згодом, після спостережень за тимчасом кільцем. Скільки триватиме експеримент - невідомо, конкретних термінів у міськраді не називають. 

А як вважаєте ви, чи потрібно облаштовувати кільце на  вулиці Б. Хмельницького – С. Крушельницької?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Терен

    Та зробіть лише ОДНУ смугу виїзду з Крушельницької в лівий ряд під мостом, з Хмельницького лише в правий. Поставте з боку Крушельницької світлофор і синхронізуйте його з тим, що на Збаразській, намалюйте розмітку, а не херню городіть, придурки.
  • Терен

    Ідіоти, блін. А з іншого боку мосту ЯК проїхати? А тролейбуси ЯК мають проїзджати? Ну невже в тому місті одні дебіли до влади дорвались? Ну чого в них все через задницю?
  • Андрій Хвіст Рассказов

    Краще ці 600тис.грн.акумулювали б на Гаївський міст...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up