Міністр вимагає негайно звільнити тернопільських “Остапів Бендерів” із Служби автомобільних доріг

Міністр вимагає негайно звільнити тернопільських “Остапів Бендерів” із Служби автомобільних доріг

Міністр інфраструктури Володимир Омелян закликає відправити у відставку керівництво Тернопільської Служби автомобільних доріг (САД) за спроби обійти конкурсні процедури ProZorro шляхом дроблення закупівель.

"Таке враження, що обходити законодавство Остап Бендер навчався у Тернопільській САД. Альтернативи негайному звільненню я не бачу", - написав В.Омелян на своїй сторінці в Facebook, звертаючись до керівника "Укравтодору" Славомира Новака.

Приводом для такої заяви міністра став звіт про тендерні закупівлі Тернопільській САД, опублікований раніше неурядовою організацією CoST Ukraine.

Згідно з ним, в період з 14 по 25 червня Тернопільська САД у виборі підрядників для поточного і середнього ремонту дорога поділила їх на ділянки по 400 м, що дозволило їй укладати прямі договори, уникаючи відкритих торгів.

Відео дня

За вказаний період САД, зокрема, уклала 39 договорів з ТОВ "Авакс Проф" на 5,94 млн грн, 96 - з ТОВ "БМбуд на 13,57 млн грн і 25 договорів з ДП "Тернопільський облавтодор" на 2,86 млн грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій Гурневич

    В буцигарню. За злочин треба відповідати перед законом, а не просто звільнятись з роботи. Допоки не буде відповідальності за скоєне будуть мінятися тільки прізвища, а сама проблема доріг нікуди не зникне.
  • Олександр Зазуляк

    Хай спочатку зроблять то що мають. І не тільки по місту, а й по області. То жахіття а не дороги. А потому і під три чорти тих дорожників. Вони бабло крадуть і бруківочки напевно собі на подвір'ях кладуть. Ну точно щось для себе. А нам ями обминати і міняти підвіски. Нахєр всіх з роботи гнати,.
  • Бодя Протасевич

    Нервуються, тому, що грошики в їхню кишеню не капають!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up