Молодий чоловік збив на смерть пішохода і втік, бо йому так порадили інші водії

Молодий чоловік збив на смерть пішохода і втік, бо йому так порадили інші водії

12 листопада під колесами автомобіля загинув чоловік. На лінію “102″ надійшло повідомлення від жителя Бучача. Він повідомив, що у селі Трибухівці, неподалік цвинтаря, лежить чоловік.

Менше доби знадобилося працівникам Бучацького відділення поліції, аби встановити особу, причетну до аварії, в якій загинув чоловік.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та бригада швидкої. Проте медики лише констатували смерть невідомого, а причина нещастя – ДТП.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Volkswagen Caddy у Тернополі на Automoto.ua.

Уже у ході проведених слідчо-оперативних заходів стало відомо, що загиблий – 33-річний місцевий житель. Свідки кажуть, що того дня бачили його у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці, зібравши деталі від автомобіля-втікача, почали розшукувати причетних до автопригоди. Слідчі вилучили деталі автомобіля, бампер та підкрильники. Ймовірно, це автомобілі марки Volkswagen Caddy, Volkswagen Polo, Seat Inca чи Seat Ibiza.

Відео дня

На допомогу бучацьким поліцейським начальник ГУНП Олександр Богомол направив групу оперативників на чолі з т.в.о. начальника управління превентивної діяльності Олександра Розпутнього.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Бучацького відділення поліції Іван Простий каже, що вийшли на слід втікача вони менше, як за добу. Допомогли встановити особу водія небайдужі місцеві мешканці та камери відеоспостережень, встановлені в населеному пункті. Як стало відомо, залишив місце пригоди 29-річний житель села Трибухівці.

Чоловік у скоєному зізнався. Він розповідає, що спочатку зупинився біля чоловіка, який потрапив йому під колеса, хотів викликати швидку. Проте неподалік нього зупинилося ще дві автівки і водії порадили тікати, щоб не мати проблем. Переляканий чоловік так і вчинив.

Водій працює автотехніком, тому до приїзду правоохоронців встиг повністю відремонтувати ушкоджений Volkswagen Caddy. Триває слідство. Чоловік відповідатиме перед законом відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Діонісій

    от таких гандонів треба на місці рішати.

    Андрій Жаровський reply Діонісій

    Я його не захищаю, але не дай боже тобі попасти в таку ситуацію, коли під колеса вискакує п'яний, або валить по всій дорозі.
  • Anonymous

    добре порадили років на 7 а так було б меньше
  • David Starr

    Краще б людяності йому порадили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up