Муніципальна інспекція оштрафує за несплату паркування у Тернополі

Муніципальна інспекція оштрафує за несплату паркування у Тернополі

Муніципальна інспекція складатиме протоколи про адмінправопорушення на водіїв за несплату користування платними парковками.

Інспектори муніципальної інспекції мають право складати протоколи про адміністративні порушення на водіїв, які не сплачують за вартість користування платними майданчиками для паркування. Штраф за таке порушення становить 20-кратний розмір від вартості однієї години користування майданчиком (12 грн/година), що складає 240 грн.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Оплачувати за паркування автомобіля можна онлайн у додатку «е-Тернопіль» або готівкою через термінали. Загалом через мобільний застосунок водії здійснили майже 3000 паркувальних сесій.

Відео дня

Як працює послуга оплати за паркування?

  • у мобільному додатку на головному екрані користувачу необхідно вибрати вкладку «Паркування»;
  • ввести номер автомобіля;
  • обрати тип паркування – погодинне або абонемент. Погодинне – це від однієї до 12 годин, або абонементи денні (діють 24 години з моменту оплати), або місячні (діють 30 календарних днів з моменту оплати);
  • визначити майданчик для паркування та оплатити за послугу.

У телеграмі працює чатбот технічної підтримки https://t.me/eternopil_bot, де ви зможете отримати відповіді на свої запитання чи надати пропозиції, зазначають у міській раді.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі є вісім терміналів, де можна заплатити за парковку.

 

Читайте також:

Тернопіль заробив на парковках менше 4 мільйонів. А що у сусідів?

У Тернополі є вісім терміналів, де можна заплатити за парковку

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Teren Teren

    До речі, у Львові в центрі практично всі парковки безкоштовні і купа місць для інвалідів, а тернопільське лисе мудило вже взагалі охреніло, парковки лише платні, для інвалідів місця практично вже нема і всюди знаки, щоб часом хто не припаркувався і йому не заплатив.

    І не вдушиться сучище, не вдавиться.
  • Teren Teren

    Парковки міста збирають данину в кишені того лисого мудила і всіляких бариг. В бюджет попадають хіба крихти. А та муніципальна шваль тут яким боком?! Вже взагалі охреніли ті надалові песики?

    Мало того, що знаків "Зупинка заборонена" понаставляли всюди, мало того, що вулиці бандюки прихватизували, то ще й псів спустили, які, до речі, за наші податки утримуються.

    Надал, ти падло добром не закінчиш, тебе таки точно, як пса паршивого
  • Андрій Чорний

    *постанови
  • PM

    Муніципальна інспекція не має повноважень взагалі! Пам’ятайте.

keyboard_arrow_up