На Дамбі ДТП: загинув 17-річний пасажир мотоцикла. 21-водій - у лікарні (оновлено)

На Дамбі ДТП: загинув 17-річний пасажир мотоцикла. 21-водій - у лікарні (оновлено)
  • Про ДТП з потерпілими неподалік Дамби Тернопільського ставу редакцію повідомили читачі.
  • У поліції підтвердили, що є один загиблий – медики на місці події констатували смерть. На дамбі весь транспорт зупинився.

На Дамбі Тернопільського ставу ДТП. Збили мотоцикліста.

Про це редакцію повідомив читач Богдан.

  • Не знаю, що там точно сталось, але транспорт весь стоїть в заторі. Швидких на місці було три, - розповів телефоном читач Богдан. – Одна швидка вже поїхала. Може, когось забрала. Скільки саме людей травмовано – точно не знаю.

Відео дня

У поліції підтвердили інформацію, що в цій ДТП, за попередніми даними, загинула одна людина. Медики на місці події констатували смерть. 

Майже сто двадцять метрів після зіткнення з автомобілем за інерцією "пролетів" юзом мотоцикл, тягнучи за собою водія та пасажира. Останній від отриманих травм загинув на місці події, повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області.  

- Водія двоколісника бригада швидкої без свідомості забрала до лікарні, - повідомили у поліції. - Аварія трапилася близько 15:00 на Дамбі тернопільського ставу. За попередніми даними, водій автомобіля Volkswagen Tiguan, рухаючись з Центру в напрямку мікрорайону «Дружба», та, перелаштовуючись в іншу смугу, зачепив мотоцикл.

В результаті удару мотоцикл перекинувся, його двадцятиоднорічного водія забрали до лікарні, інший юнак, якому було лише сімнадцять років, загинув. Кермувальник іномарки попередньо тверезий. Очевидці кажуть, що двоколісник рухався на високій швидкості.

  • На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна группа, - повідомили у відділі комунікації. - Правоохоронці встановлюють причини ДТП. Подія внесена в ЄРДР, відповідно до статті 286 частина 2 Кримінального кодексу України.

У поліції попереджають про ускладнений рух на цій ділянці дороги і що це триватиме ще певний час, доки оформлять ДТП. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (38)
  • Андрій

    пояснення одне - швидкість..



    от кожен собі признайтесь..бачили ви по трасах потоциклістів з невеликою швидкістю..особисто я - ні...бо там миттєвий розгін, дурі вистачає..та і хочеться показати усім, хто господар дороги



    + виляння з ряду в ряд поміж мшинами, а мотоцикл таки менш помітний в зеркала, ніж авто

    я і сам пару раз катався на мотоциклах...не пристосовані вони для повільної їзди...тому собі таку іграшку і не купував



    так, біда...загинув + травмований + наробив біди водію авто...

    Пустило reply Андрій

    Рагулики,напружте свої бараболячі мозки і зрозумієте, що у ДАНОМУ випадку,якби авто не зробило в цю злощасну мить маневр-їздили б хлопці по сьогодні на своїм пуркалі щасливо,погода чудова,а як довго їздили б- то тільки бозя знає.
  • Пустило

    Маневр тігуана є причиною дтп,все інше не суттєве.

    тарас reply Пустило

    тут причина дтп не тіхуан, а мотоцикліст без досвіду і мозгів, гонщик

    Lenka reply тарас

    Без мозку у нас ти!

    І досвід у нього був

    Він пів України об’їздив на двох колесах

    Не знаючи не пи*ди!

    Петро Білецький reply Lenka

    Пів України обїздив ?? Слава Богу шо хоч нікого не збив, а то шо само си голову вкрутило то йому ніхто не винен

    Lenka reply Петро Білецький

    Які ви убогі

    І нікчемні



    Мисліть шаблонами далі



    Тут немає про що , особливо з ким говорити!

    тарас reply Lenka

    а ти що за кенгура

    Lenka reply тарас

    А ти що за умнік?

    David Starr reply Lenka

    Весь його досвід видно по результату ДТП. Якби його так зачепило на дозволеній швидкості - не було б таких травм.

    Lenka reply David Starr

    Досвід водія видно по результату ДТП !

    Не мотоцикліст заявив тіхуан , а навпаки!!!

    David Starr reply Lenka

    При такій швидкості мотоцикла, водій тігуана просто фізично не міг на нього відреагувати. Я б на його місці, при всій цинічності ситуації, подав на мотоцикліста до суду. Бо через чиюсь дурну голову має купу проблем.

    Lenka reply David Starr

    Про яку саме швидкість йде мова?

    Ти поняття не маєш на якій швидкості він їхав!

    Для чого писати беззмістовні коментарі?

    Маєш докази то допоможи слідству!

    АНАТОЛІЙ reply Пустило

    Висока швидкість є причиною дтп, все інше не суттєве
  • АНАТОЛІЙ

    Сумно але це факт
    😢
  • мама товариша

    Шановний Ро ви ж сам даун  скажітьхто вам сказав що діти іхали без екіпіровки ви не маете жодного виховання хто ваша мама що народила таку безсердечну істоту як ви дай бог щобваші діти були краще вихованні як ви ніхто незнае кого що чекае за поворотом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up