Гаївський міст "заблокували" в годину пік. Тернополяни жаліються на величезні затори (фото)

Гаївський міст "заблокували" в годину пік. Тернополяни жаліються на величезні затори (фото)

Про те, що проїзд на Гаївському мосту ускладнений, зранку 7 жовтня у редакцію повідомила читачка Світлана. Жінка розповідає, що проїхати неможливо - кран перегородив дорогу. Водії змушені розвертати автомобілі, затори - по всьому місту. 

- Таке може бути лише в Тернополі, жодного попередження не було, і ось у понеділок зранку ось таке, - скаржиться пані Світлана. - Гаївський повністю заблокований. Кран перегородив шлях. Довкола ходять робітники, але не видно, щоб вони щось робили.

Відео дня

За словами жінки, вона підходила до працівників, аби дізнатися, у чому причина перекриття руху.

- Ті сказали, що узгодили час проведення робіт із залізницею. Тому так. А взагалі чоловіки обурювалися, мовляв, не зобов'язані нічого пояснювати. Я запитала, скільки часу будуть там стояти. Вони не знають. Може, годину, може, більше. Їх не цікавить, що, може, цим шляхом когось везтимуть у швидкій чи люди поспішають на роботу. Це нікого не обходить! - додає співрозмовниця.

Тернополянка додала, що водії розвертають авто, щоб проїхати іншим шляхом. Але по місту - величезні затори. 

- Починаючи з Л. Українки до Горбатого мосту - суцільна пробка. Таке в понеділок зранку може бути тільки в нас, - каже жінка.

Тим часом у авточатах тернополяни скидають фото заторів із інших районів Тернополя. Наприклад, від тубдиспансеру до "Ватри" - також величезна "тягучка".

Повідомлення про перекриття руху на сайті міської ради не знаходимо. На гарячій лінії відповіли, що не знали, у чому причина. 

У відділі технагляду міської ради розповіли, що перекривали міст лише на годину. Інакшого часу вибрати не могли, бо все погоджено із залізницею.

- Демонтовували водопровід. Нічого страшного не сталося. А чому не попередили? Ну, так вийшло, - кажуть там. 

У найближчі дні, додають, таких робіт більше не планують. 

 

А як ви добиралися на роботу? Напишіть у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Марійка Мулик

    в село там немає заторів та
  • Василь Демянчук

    Вночі треба ху.рити
  • Георгий Данилюк

    Дана ситуація ще раз довела, що в Тернополі нема господаря. Надалу це до одного місця. Він знає як бруківку свою класти та багатоповерхівки будувати, не дивлячись ні на шо. Це можна було зробити в суботу, неділю або в ночі, коли меньше машин. Так ні, саме тоді коли люди ідуть на роботу. Ганьба.
  • Андрій

    І шламбаум цей дебіл поставив б категорія там проходить а висота ні дебіл
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up