На Крушельницької ДТП: Skoda ледь не збила дитину на тротуарі

На Крушельницької  ДТП: Skoda  ледь не збила дитину на тротуарі

ДТП між Citroen та Skoda сталось на вул. Крушельницькій близько 16:30. Як кажуть очевидці, після зіткнення  Skoda вилетіла на тротуар і ледь не збила дідуся з онуком, ті в останній момент відскочили вбік.

На щастя, серйозних травм водії та їх пасажири не отримали. Наразі викликали патрульних, хто є винуватцем ДТП наразі з'ясовують 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • валерія

    щастя, що ніхто не постраждав. понакупляють прав а потім гасають як дурні
  • Марія Гудз

    Друзі, невже ми не можемо жити, не наговоривши на когось?

    Пане Ігоре! чому стільки негативу? Сталась неприємна ситуація, маємо те, що маємо. Чому не можна це прийняти і знайти вихід з ситуації цивілізовано?

    Ніхто з водіїв ( чи то жінка , чи то чоловік) не застраховані від такого! Не факт , що винна Skoda! Слава Богу, що все обійшлось!

    І не треба когось обзивати і рівняти під одну марку! Бо зовсім не очевидно, що така ситуація не станеться з нами!

    Anonymous reply Марія Гудз

    тут агресії хватає як в Ігоря, так і в Оксани
  • Ігорко Ігорко

    жінка за кермом - мав...а з гранатою

    Оксана reply Ігорко Ігорко

    Тупий чоловік - одноклітинна амеба! Так розумію ти явно попущений жінками за кермом!

    Ігорко Ігорко reply Оксана

    одноклітинні амеби не путають педалі газ з тормозом як вданому випадку РОЗУМні багатоклітинні ЖІНКИ!

    Оксана Велиган reply Ігорко Ігорко

    Де там видно жінку за кермом? Для початку розберіться в справі, а потім вже щось пишіть.

    Ігорко Ігорко reply Оксана Велиган

    дупою чую що баба за кермом

    Оксана Велиган reply Ігорко Ігорко

    то тримай свою думку при своїй д*пі і надалі , та за її межі не виставляй

    Ігорко Ігорко reply Оксана Велиган

    тут і так видно що баба  після удару навіть не тормозила, а ще педалі попутала газ певно натиснула.! пеїхавши бардюри, пеньники і чуть не збила пішоходів. А то коли ви за кермом думаєте хто коли вам щось вставить, а не за обстановкою на дорозі.!

    Оксана Велиган reply Ігорко Ігорко

    Тепер послухайте, спеціально для вас! По-перше, за кермом був чоловік, а жінка сиділа збоку. По-друге, Skoda опинилася на тротуарі через те, що в неї влетів Citroen. І по-третє, ніхто з перехожих не постраждав. Ясно? І на майбутнє - не варто судити ситуацію по фотографіях, не знаючи взагалі суті справи.

    Оксана reply Ігорко Ігорко

    Ти все робиш дупою?

    Ігорко Ігорко reply Оксана

    тільки тебе сракою робив!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up