На Львівській трасі на пасажирський автобус впало дерево

На Львівській трасі на пасажирський автобус впало дерево
  • Побите бокове скло. Люди, на щастя, не постраждали. 
  • Ще одне дерево впало і перекрило майже дві смуги руху на трасі на Хмельницький.
  • У соцмережах повідомляють про ще одне дерево, яке перекрило рух і при виїзді з Чернихівців  на трасу Тернопіль-Кременець.  

Три дерева впали 7 травня на Тернопільщині через сильний вітер. Поблизу Ангелівки дерево перегородило майже дві смуги дороги, а поблизу Озерної – на Львівській трасі, дерево впало на рейсовий автобус. Люди, на щастя не постраждали. В пасажирському транспорті пошкоджене бокове скло. Про це повідомила речник управління патрульної поліції в області Катерина Басалига.  

- Близько 15.00 один з екіпажів патрульних отримав виклик про те, що на дорозі міжнародного значення М-12 Стрий-Знам'янка, поблизу села Ангелівка Тернопільскої області, на проїжджу частину дороги впало дерево, яке заважає руху автотранспорту, - розповіла Катерина Басалига.

Відео дня

Патрульні приїхали на місце, вказане людьми і намагались забрати деревину, яка перекрила майже дві смуги для руху. Практично кожен водій, який проїжджав повз, зупинявся та допомагав патрульним, аби вирішити проблему, яка виникла на дорозі.

В одного з кермувальників, у багажнику автомобіля, була ручна пила "Дружба" для дерева, і уже через деякий час проїжджа частина була вільною для проїзду автотранспорту, - розповіла Катерина Басалига.

А на Львівській трасі - на дорозі М-09 Тернопіль-Львів-Рава-Руська, - дерево пошкодило рейсовий автобус.

- Водій маршрутного автобусу "Еталон" повідомив, що на його транспортний засіб під часу руху впало дерево та пошкодило бокове скло, - розповіла Катерина Басалига. - На щастя, ніхто не постраждав. Поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали.

Водій, як стало відомо "20 хвилин", їхав з Тернополя в Озерну. Через порив вітру величезна гілка зламалась і впала на транспортний засіб. Чоловік викликав патрульних. Ті, у скою чергу, склали акт обстеження вулично-шляхової мережі, схему ДТП і відібрали пояснення у водія. Також поліцейські повідомили відповідні служби про обидві ситуації.

- Ми дякуємо усім громадянам, які, не зважаючи на власний поспіх та дощову погоду, допомагають, - звернулась від імені патрульних до водіїв Катерина Басалига. - Дякуємо за небайдужість до проблем, які виникли. Дякуємо за співпрацю та розуміння.

Невдовзі Петро Крутій повідомив у мережі Фейсбук, що при під’їзді із Чернихівців до дороги Тернопіль- Кременець також впало дерево.

Матеріали щодо цих випадків передадуть до відділу безпеки дорожнього руху, які в подальшому здійснюватимуть перевірку.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир.

    7 березня? Чи може, травня?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up