На Микулинецькій смертельна ДТП: загинув батько з сином

На Микулинецькій смертельна ДТП: загинув батько з сином

Аварія сталась у Тернополі біля Микулинецького цвинтаря у вівторок, 11 жовтня, близько 8.10. Зіткнулись Volkswagen Passat та "Таврія Пікап". Внаслідок ДТП загинув батько з сином.

  • “Таврія Пікап” виїжджала із заправки "ОККО", що на вул Микулинецькій, 40-Б, у бік вул. Острозького і не надала перевагу в русі. У той же час на  швидкості Volkswagen Passat прямував попри заправку в бік “Ватри”. Як результат, чорний Volkswagen влетів у лівий бік вітчизняного авто, — розповідає один з патрульних поліції. — Унаслідок удару водій “Таврії” загинув одразу після зіткнення. Проте пасажир, що був разом із ним, ще деякий час залишався живий.

Одразу після прибуття патрульних на місце ДТП прибули дві машини швидкої допомоги. Лікарі докладали всі зусилля для того, щоб врятувати пасажира “Таврії”.

  • Але його травми були несумісні з життям, — каже лікар однієї зі швидких, що прибули на місце аварії. — В обох чоловіків, що їхали в “Таврії”, не було жодної цілої кістки. Такий був сильний боковий удар зліва. На жаль, ми не змогли врятувати пасажира “Таврії”.

У "Таврії" перебували батько з сином, повідомили у прес-службі Патрульної поліції Тернополя. Батько - 1958 року народження, син - 1988 року народження.

Відео дня

35 річного водія Volkswagen шпиталізували. За попередніми даними, у нього струс головного мозку та пошкодження правого колінного суглобу та правої кисті.

  • Зіткнення було настільки сильне, що патрульним довелося розтягувати автомобілі для того, щоб врятувати з біди людей, — коментує очевидець аварії тернополянин Василь. - Аварія сталася приблизно о 8:10.

Патрульні охороняють місце події. На місці працює слідчо-оперативна група.

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (103)
  • наталья коблианидзе

    Людей вже не повернеш.Співчуття рідним,бо це не поправне горе.Але кожен з водіїв замість звинувачувати одне одного-повинні зробити правильні висновки з цієїтрагічної ситуації!Тому що ,як кажуть,хто з нас без гріха?Всі роблять дрібні порушення ПДР,але рідко хто задумується про наслідки!Будьмо уважні на дорозі-це може врятувати нам життя!!!
  • Анонім

    Трагедія . яку можна було уникнути... 4 роки за кермом вантажівки 10 тонн. 30 років загального  водійського стажу. рухався завантажений на "мані" від " рогатки" біля жовтої церкви. звернув увагу на водія "пасата". який " давив" заді і сигналив. при моїй швидкості. під гірку з вантажем  у 10 тонн він йшов більше 80 км, тобто на прямій біля цвинтаря ого-го-го"... самого дтп не бачив. однак по попередніх відео дтп- винен водій" таврії". при одночасному.- перевищенню швидкості автомобіля vw. та виїзді тавріїтобто вина обох водіїв.

    Висновки зробить суд . і дай Бог .без хабарів слідчий.

    По людськи -не жени. якщо хтось порушує пдр -пригальмуй і посміємось з дурака.

    Поспівчуваю сім'ї загиблих.

    Вже так сталось. але Дтп можна було уникнути. якби не водій пасата не перевищив швидкість, можливо навіть на червоний сигнал світлофора...

    Висновок- не потрібно у нас нібито збирати "тарвії" . китайські гамно-мобілі. нібито " рошенівської" зборки кіа та хуйдаї( вибачте хйюндаї. фірми "рошен")

    загинули люди.



    Не судіть ...

    Дмитро Твердинюк reply Анонім

    Шановний Анонім, водій Мана (10 тонн), я впевнений у Вас є відео з реєстратора, вигрузіть його на Youtube та киньте сюди посилання.

     

    І ще. Уявіть перехрестя. З другорядної на головну виїжає авто не пропускаючи авто по головній та провокує ДТП. Хто створив аварійну ситуацію ??? А знаєте чому ? Та тому що водій який рухається по головній впевнений в тому що він їде по головній і не готовий до сюрпризів. Для того і є головна. А те авто яке спробує поспішити з другорядної... Над ним вже ніхто сміятися не буде. І ще. В будь-якому випадку визначити швидкість авта простіше ніж його маневр + подальший маневр ухиляння щоб уникнути зіткнення.

     Я нікого не захищаю ні оправдовую. Ситуація Трагічна. Співчуття рідним. Просто мене теж таранили при мому русі по головній в бік з другорядної і доводили що я мав пропустити. Скільки було ситуацій близьких до аварійних і все тільки через те що якийсь водій вважає себе 1. розумнішим. 2. своє авто швидшим. 3. вже так робив і ще раз зроблю.  І б@ть ніхто з них не думає про наслідки, чи про той самий людський фактор - що може поспішити і щось випустити з уваги, наприклад авто по зустрічній.
  • Анонім

    Мдям. Рагулі в черговий раз шукають винних в кишені водія побагатше.

    Стоїть здоровенний як коняка знак -тільки направо. Все. Яка нах розмітка, коли є знак - читаєм правила. Яке нах "не бачив" -  там ще і розгінна полоса є. Через 4 полоси - "бензина дорога по клеверах кататись". Результат зрозумілий.

    І про швидкість пассата. До лямпочки. Він НЕ СТВОРЮВАВ аварійну ситуацію. Навіть якщо він їхав 200 і бухий - заплатить за перевищення і нетверезий стан за рулем. І все. Читайте правила.
  • Лебедик Галина

    Прочитавши всі коменти хочу звернутись до вас всіх майте повагу коли коментуєте один одного. А то бачу вже бажаєте один одному всяких негараздів. Я думаю на першому місці має бути дотримання ПДР. По другому хочу звернутись до всіх водіїв які їздять авто в Тернополі давайте більше поваги один одному на дорозі і це зменшить хоч на 1 % травматизм.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up