На Об’їзній ДТП з трьома потерпілими. BMW розтрощене

На Об’їзній ДТП з трьома потерпілими. BMW розтрощене

Аварія трапилася в районі Гаївського перехрестя 21 квітня близько 10:00. Зіткнулись BMW і Сitroen Jumpy.

 

- 28-річний водій автомобіля BMW, щоб не зіткнутись з бусом, виїхав на зустрічну і зіткнувся із Сitroen Jumpy, - коментує прес-секретар патрульної поліції Оксана Смільська. -  Водія і 26-річного пасажира BMW  шпиталізували. 29-річному пасажиру Сitroen Jumpy медичну допомогу надали на місці.

Патрульні викликали слідчо-оперативну групу і  здійснили охорону місця події.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Іван Негрей

    Так, понаганяли непотрібного в Європі "шмельцу" на польських номерах, тай їздять і "вимахуються".

    серж reply Іван Негрей

    ні бумер на українській
  • Anonymous

    Судячи по фото, це Сitroen Jumper, а не Jumpy
  • Герасимчук Ростислав

    На таких старих бехах зазвичай тільки дібіли і їздять.

    Михалич reply Герасимчук Ростислав

    Сам ти дебіл!!! Якшо ти дятел не в курсі в нас в державі прстий пацан який працює чесно не може позволити собі нову машину за винятком підерів мажористих , а на таких машинах катаються цінителі справжніх авто і не важливо чи стара машина

    David Starr reply Михалич

    Барани вони, а не цінителі. Цінитель не буде вбивати авто і ставити що подешевше, бо на оригінал і догляд немає грошей, а таких більшість. Нормальних старих бмв може пару штук на Тернопіль і то не факт.
  • Кактус

    цікаво, чи водій тверезий був

    Anonymous reply Кактус

    дасть ся чути

    Віталій Лилик reply Кактус

    До чогго тут тверезість?!!!! Це дибіл на бусі який повертає нчерез 2 сплошні на форель або камелот вєчно там ця проблема лінб поїхатии до клєвера розвенутись!!!!!!!!!!!!!!!

    серж reply Віталій Лилик

    даже по фото видно шо бус їхав зі сторони форелі купляй окуляри

    а бумер якраз і 2ну сплошну і пересік

    Михалич reply Віталій Лилик

    Це точно і хай ще б уроди міст нарешті зробили і світлофори включили а то на цій ділянці як не кожен день то через день аварія

    David Starr reply Віталій Лилик

    На бусі може й неправий, отже дебіл, а як тоді назвати водія БМВ, що не пристібнутий(з фото лобового) та не дотримується дистанції? Та й з головою у нього проблеми, раз краще на зустрічну, ніж під буса, може й би травм менше було.

    Михалич reply David Starr

    До чого тут дистанція коли на бусах гонять як придурки то підрізають то вискакують метр від тебе

    David Starr reply Михалич

    Згідний, але на бмв кількість придурків вища в рази і тут якраз такий приклад, бо адекватний водій влетить бусові у зад , а не вискочить на зустрічну.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up