На перехресті Біла-Чистилів знову ДТП. Є потерпілі

На перехресті Біла-Чистилів знову ДТП. Є потерпілі
  • Жінка-водійка Opel - у лікарні. У неї діагностували переломи ребер.
  • За попередніми даними, водій ЗАЗ проігнорував знак «Проїзд без зупинки заборонений».

Аварія з потерпілими трапилася на перехресті Біла-Чистилів. Це вже друга ДТП у 2020 році, яка сталась на цій ділянці дороги. І перша – з потерпілими.

До лікарні потрапила водійка Opel. У жінки, за попередніми даними, переломи ребер. Водія іншого авто наразі обстежують. Поки що травм медики не виявили.

Відео дня

Читайте також ДТП на перехресті Біла-Чистилів, в якій загинули чоловік з тещею: водію дали 

- ДТП з потерпілими трапилась на автодорозі Обхід М-Тернопіль, на Чистилівському перехресті, - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. – Там зіткнулись автомобілі Opel під керуванням 37-річної водійки та ЗАЗ Daewoo.

Водій автомобіля ЗАЗ, за попередніми даними, проігнорував дорожній знак 2.2 «Проїзд без зупинки заборонений», не пропустив автомобіль, який рухався головною дорогою, внаслідок чого відбулося бокове зіткнення із автомобілем Opel.

Читайте також На перехресті Біла-Чистилів аварія: легківка потовчена, бус перекинувся
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (46)
  • Vova Eagle

    Навряд чи саме кільце без освітлення вирішить ситуацію, придурки влітатимуть прямо в нього, бо не встигнуть затормозити в останній момент. Хіба що самі калічитись будуть, якщо поряд ніхто на їх шляху не опиниться. Якщо проведуть освітлення, то ж за електроенергію платити треба, повішають на Білу... а їм то нах.. не треба, платити за світлофори які стоять далеко за селом. Вон в Березовиці в самому селі регулярно виключають пішохідний світлофор за неоплату... і тут таке ж буде. На мою думку поставити сучасні світловідбиваючі знаки. Кільце навряд чи поставлять, та ще й зі світлом. Так само як і світлофори.....
  • Роман Осадчук

    Кольцо требе, але зі знаками, світлом, велике а не як на виїзді на збараж.
    І менти мають щось робити, за 5 років на 50% збільшолось аварій з потерпілими.
  • Anonymous

    Там зараз може постраждати кожен з нас!
  • Олексій Бондарук

    Мабуть це те місце де дійсно треба зробити лежачого поліцая з сторони другорядних напрямків
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up