На перехресті вул. Замкова та Руська ще одна ДТП

На перехресті вул. Замкова та Руська ще одна ДТП

Через погодні умови та необережність водіїв на перехресті вулиць Замкова-Руська все частіше трапляються ДТП. Всі вони незначні та лише з матеріальними збитками. 

Чергова аварія на перехресті вул. Замкова та Руська трапилась 9 січня близько 17.00. 

- Водій авто Fiat не дотримався безпечної дистанції, швидкості та не врахував погодніх умов і допустив зіткнення з КІА, яке було попереду, - повідомляють в прес-службі управління патрульної поліції Тернополя. - Потерпілих у аварії не було. Водії розійшлись за європротоколом.

Загалом за кілька днів на цьому перехресті трапилось кілька незначних ДТП.

Відео дня

На Руській бус протаранив огорожу та смітник. Ця ДТП трапилась на перехресті вулиць Руська - Замкова 4 січня близько 22.30.

У Центрі Opel в'їхав в огорожу. На перехресті вул. Замкова та Руська водій не впорався з керуванням і вʼїхав у огорожу. Аварія трапилась близько 22.30 у неділю, 8 січня. 

У Центрі зіткнулись Renault Kangoo та Mercedes. Два авто зіткнулось на перехресті вул. Замкова та Руська ввечері 9 січня близько 18.00. 

В управлінні патрульної поліції Тернополя звертаються до водіїв, щоб ті були більш уважними та обережними і враховували погодні умови на дорозі. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Коля

    Девятого ще автобус біля Подолян на повороті Курбаса-Морозенка вдень заїхав в кущі, я підїзжаю, а мої колеса з шипами взагалі не тримають дорогу як на ковзанах потянуло, добре що хоч не в того автобуса заїхав, і буквально через пару хвилин потім на спуску з Морозенка на 15 квітня ледь не догнав фуру - цього разу вже я заїхав на обочину:)
  • Anonymous

    Вчора також проїжджали дане перехрестя, права смуга для повороту з Замкової на Руську - суцільний каток. І цей каток був протягом дня, комунальні служби навіть не думали підсипати. І якщо водій не знає, що в цьому місці така жопа, то і дотримання дистанції не допоможе, бо дистанцію треба тримати ого-го яку.  Аналогічно каток був на вулиці Збаразькій в правій смузі від зупинки і до світлофора. Ковзанка була перед переїздом на вулиці Текстильній, зупинитися на вимогу знаку Stop не всім вдавалося. І за загальними спостереженнями по вулицях Лучаківського, Бережанська, Руська, Замкова, Крушельницької, Збаразька, Текстильна від 14.00 десь приблизно до 18.30 жодна з даних вулиць не була посипана. Трохи прогорнули, але не посипали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up