На перехресті вул. Замкова та Руська ще одна ДТП

На перехресті вул. Замкова та Руська ще одна ДТП

Через погодні умови та необережність водіїв на перехресті вулиць Замкова-Руська все частіше трапляються ДТП. Всі вони незначні та лише з матеріальними збитками. 

Чергова аварія на перехресті вул. Замкова та Руська трапилась 9 січня близько 17.00. 

- Водій авто Fiat не дотримався безпечної дистанції, швидкості та не врахував погодніх умов і допустив зіткнення з КІА, яке було попереду, - повідомляють в прес-службі управління патрульної поліції Тернополя. - Потерпілих у аварії не було. Водії розійшлись за європротоколом.

Загалом за кілька днів на цьому перехресті трапилось кілька незначних ДТП.

Відео дня

На Руській бус протаранив огорожу та смітник. Ця ДТП трапилась на перехресті вулиць Руська - Замкова 4 січня близько 22.30.

У Центрі Opel в'їхав в огорожу. На перехресті вул. Замкова та Руська водій не впорався з керуванням і вʼїхав у огорожу. Аварія трапилась близько 22.30 у неділю, 8 січня. 

У Центрі зіткнулись Renault Kangoo та Mercedes. Два авто зіткнулось на перехресті вул. Замкова та Руська ввечері 9 січня близько 18.00. 

В управлінні патрульної поліції Тернополя звертаються до водіїв, щоб ті були більш уважними та обережними і враховували погодні умови на дорозі. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Коля

    Девятого ще автобус біля Подолян на повороті Курбаса-Морозенка вдень заїхав в кущі, я підїзжаю, а мої колеса з шипами взагалі не тримають дорогу як на ковзанах потянуло, добре що хоч не в того автобуса заїхав, і буквально через пару хвилин потім на спуску з Морозенка на 15 квітня ледь не догнав фуру - цього разу вже я заїхав на обочину:)
  • Anonymous

    Вчора також проїжджали дане перехрестя, права смуга для повороту з Замкової на Руську - суцільний каток. І цей каток був протягом дня, комунальні служби навіть не думали підсипати. І якщо водій не знає, що в цьому місці така жопа, то і дотримання дистанції не допоможе, бо дистанцію треба тримати ого-го яку.  Аналогічно каток був на вулиці Збаразькій в правій смузі від зупинки і до світлофора. Ковзанка була перед переїздом на вулиці Текстильній, зупинитися на вимогу знаку Stop не всім вдавалося. І за загальними спостереженнями по вулицях Лучаківського, Бережанська, Руська, Замкова, Крушельницької, Збаразька, Текстильна від 14.00 десь приблизно до 18.30 жодна з даних вулиць не була посипана. Трохи прогорнули, але не посипали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up