На перехресті вулиць Братів Бойчуків — 15 Квітня авто збило жінку

На перехресті вулиць Братів Бойчуків — 15 Квітня авто збило жінку

Чотири автопригоди зареєстрували за добу поліцейські Тернопільщини

Під колеса автомобіля Audi A4 потрапив пішохід. Аварія трапилася 14 листопада близько 10:30 у Тернополі на перехресті вулиць Братів Бойчуків — 15 Квітня. За попередньою інформацією, потерпіла переходила дорогу на регульованому пішохідному переході, коли її збило авто. Кермувальник, здійснюючи маневр повороту, травмував жінку, 1958 року народження. Її госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Чергову автопригоду зареєстрували слідчі в обласному центрі о 13:20 на вулиці Тарнавського. Водій автомобіля Volkswagen допустив зіткнення з Mercedes-Benz. В результаті удару травми отримала пасажирка Mercedesa.

Відео дня

За порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення відповідатиме у суді водій автомобіля Skoda Octavia. У Кременці не розминулася іномарка та велосипедист. Проте кермувальник двоколісника від надання меддопомоги відмовився.

На Бережанщині травмувалася 39-річна місцева жителька. Жінку збив водій автомобіля Renault Budda. Їй надавали медичну допомогу. Водій попередньо тверезий.

За всіма фактами тривають перевірки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Ігровиці місцеві мешканці потерпають від ДТП, в яких перекидаються фури. 

Довідка

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Olya Vinnytska

    Вчора ввечері, за відсутності світла у місті, з водіями сталась повна відсутність толерантності із пішоходами. 19 година, пішохідний перехід, який встановлений по вулиці Руській (під аркою) - двоє людей з ліхтариками, у світлому та яскравому одязі намагались перейти дорогу, на якій жоден водій не знизив швидкість, жоден водій не пригальмував, маршрутка взагалі прогналась зі швидкістю світла. Ця сама ситуація через пів години і на переході в районі Цукрового заводу. Якось так)

    Myhajlo Nohas reply Olya Vinnytska

    Olya Vinnytska

    Olya Vinnytska reply Olya Vinnytska

    Myhajlo Nohas , справді, якраз ношу в кишені для гравітації своєї маси тіла до маси землі на випадок посилення вітру)

    Myhajlo Nohas reply Olya Vinnytska

    Olya Vinnytska кавалок цегли і в лобовуху...подіє!!!

    Світлана Корба reply Olya Vinnytska

    Olya Vinnytska Це правда!В білий день перейти перехрестя Тарнавського-Київська небезпечно для життя навіть,коли працює світлофор!🥺

keyboard_arrow_up