На перехресті вулиць Татарська – Глибока закінчили ремонт та відновили рух транспорту

На перехресті вулиць Татарська – Глибока закінчили ремонт та відновили рух транспорту

Сьогодні, 19 липня, дорогу відкрили для проїзду громадського та приватного транспорту.

Дане перехрестя є дуже важливим транспортним вузлом міста, на якому останнім часом спостерігалося просідання проїжджої частини. Обстеження показало, що були проблеми з підземними мережами, яких  там доволі багато. Тому впродовж місяця проводилися ремонтні роботи на даній ділянці дороги. За цей час повністю відремонтовано дощоприймальні решітки, мережі водопостачання та водовідведення, зливна каналізація. Підрядна організація влаштувала новий шар асфальтобетонного покриття. Тож рух транспорту на перехресті вулиць Татарська-Глибока  уже відновлено, повідомили в Тернопільській міськраді

Нагадаємо, у зв'язку з проведенням поточного ремонту дорожного покриття на перехресті вулиць Татарська - Глибока був перекритий рух з 20 червня по 18 липня.

Читайте також: У Тернополі продовжують ремонтувати дороги: які вулиці на черзі та де відновиться рух транспорту 

Відео дня

У Тернополі перекриють рух транспорту на ділянці під’їзної дороги від Будного до заїзду на Микулинецьку

  • 29 червня виконавчий комітет прийняв рішення про продовження терміну перекриття руху транспорту на вул. Подільській до 1 серпня. Причина — виникнення складнощів у логістиці та фінансуванні матеріалів в умовах воєнного стану.
     
  • Нагадаємо, під час воєнного стану в Україні, відповідно до урядових постанов, заборонено проводити капітальні ремонти чи будівництва за рахунок місцевих, обласних чи державних бюджетів. Тому у місті лише ремонтують дорожнє покриття.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ostap Hevko

    Стільки часу перекрита вулиця, а вирівняти два каналізаційних люки перед самим мостом вже не змогли(((. Нема слів (((  З люками в місті взагалі жах

keyboard_arrow_up