На Протасевича аварія: є постраждалі, рух ускладнено

На Протасевича аварія: є постраждалі, рух ускладнено
  • Про ДТП, яке сталось близько 17.30 22 листопада на вул. Протасевича редакцію "20 хвилин" повідомили читачі.
  • За словами водіїв, рух у цьому районі суттєво ускладнено.

- На Протасевича - серйозна аварія. Здається, зіткнулись чотири автівки, - написав читач Віталій. - Є "швидка".

У соцмережах водії пишуть, що рух ускладнено. Говорять й про ймовірних загиблих, проте наразі цю інформацію патрульні не підтвердили. Наразі очікуємо офіційних коментарів від правоохоронців та медиків. 
Як повідомила журналістка з місці аварії, зіткнулось два авто: Volkswagen  та "Жигуль". Останній вилетів на узбіччя, у авто відлетіла дверка. Патрульні  кажуть, що загиблих немає, лише постраждалі. 

На місці зіткнення - дорога в уламках скла та частинах автівок. Швидкої станом на 18.50 вже не було. Із водіями спілкувались патрульні. Вони очікували на приїзд слідчих. 

Відео дня

Як повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернопільської області, водій 1997 р.н.,  керуючи автомобілем ВАЗ 2106 здійснив зіткнення з тз Volkswagen Amarok  під керуванням водія 1972 р.н.

- Внаслідок ДТП пасажир тз ВАЗ отримав тілесні ушкодження, госпіталізовано до приїзду поліції. На місце події викликано слідчо-оперативна групу, - повідомили патрульні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ігор Князевич

    Бах, і вже спішуньки закінчились...
  • Ігор Князевич

    Спішуни...
  • Валодимир

    Як би не понабудовували попри дороги того гів..на різного, то був би той жигулик в полі цілий, і люди також...

    гср reply Валодимир

    так в нас добра половина об"їздної дороги йде через місто, а вул. 15 квітня взагалі через густозаселений житловий масив. А нова об"їздна, то певно заселення Марса швидше буде.

    David Starr reply Валодимир

    Ще м не чув такої тупої відмазки )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up