На "Східному" водії, автівки яких були розмальовані, знову паркуються на газонах

На "Східному" водії, автівки яких були розмальовані, знову паркуються на газонах

У дворі на вулиці Слівенській мешканці будинку знову залишають свої автомобілі на газонах. Світлини тернополяни виклали у соцмережі.

"Не пройшло і місяця як прекрасні водії на відполірованих машинах почали знову паркуватися на газоні...", - написав пан Андрій у спільноті Stupid parking Ternopil у "Фейсбуці".

Нагадаємо, що у березні невідомі на цьому ж місці розмалювали фарбою декілька автомобілів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • серж

    а коли в дворі вскрили машину то тоді людоньки рятуйте ограбили акумулятор вкрали сволочі нечисть  поцарапали то хулігани хер....  поліція допоможи а то до стоянки 300- 500 м ноги в сраці повиломує ..... коли думати тільки про себе і за своє майно іншим стає тоже на тебе байдуже..........

    РАГУЛІ
  • Петро Білецький

    До декого просто доходить з другого третього разів
  • Anonymous

    значить в тому дворі туйвово жиє багато сільських биків )))
  • Іра

    а де їм паркуватися????? цікаві ви люди якісь...

    Правдоруб reply Іра

    Де паркуватися? А кого має цікавити ваша парковка? Купили авто - думайте де паркувати... Понакупували рагулі машин і вийобуються...

    Anonymous reply Іра

    в гаражах або настоянках .. цікаві у вас питання, але бидло бідне на гараж грошей бракує )))

    Іра reply Anonymous

    ну да...приїхала людина на обід додому, чи в гості до когось і давай шукати гараж або стоянку на східному)))) всеодно на всіх гаражів не вистачить! і ви праві....це дорого і не тільки бидло як ви виразились немає на це грошей а і звичайні нормальні люди!

    Правдоруб reply Іра

    Колись, коли нарешті почнуть у Тернополі належним чином працювати патрульні і евакуатори, от тоді ви швиденько навчитеся знаходити місце для паркування. А до того часу - можете паркувати на тротуарах, газонах, у людей під вікнами, загороджуйте виїзди, під'їзди і т.п.

    Іра reply Правдоруб

    я паркуюся також в дворі але нікому нічого не загороджую! ви б краще переймалися вирубкою зелених зон під забудову а не тим що машина займає 2м газончика)))

    Anonymous reply Іра

    ооо в гості їдуть силюхи які де живуть там і сруть це ви праві тут, на східньому є гаражі просто лінь декому шукати

    Іра reply Anonymous

    ну так куда ж сИлюхам до вас...МІСЬКОГО ІНТЕЛІГЕНТА)))) оті селюхи-прекрасні господарі і добрі люди на відміну від міського   бидла якого тут ціла куча!)))

    Anonymous reply Іра

    господарники які сруть собі і комусь під носом ... респект трудягам серунам
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up