На Шпитальній біля станції швидкої затягують ремонт аварійної дороги

На Шпитальній біля станції швидкої затягують ремонт аварійної дороги
  • Водії намагаються оминати вулицю Шпитальну через її аварійний стан, а швидкі щодня їздять по ній, оминаючи численні ями.
  • В управлінні ЖКГ зазначають, що ремонт дороги не роблять, бо забудовник багатоповерхівки вже три роки не виконує своїх зобов’язань. 

Дорожнє покриття на вулиці Шпитальній - жахливе, скаржаться водії. Після зливових дощів вода змиває щебінь аж на вулицю Острозького. 

Нагадаємо,  в управлінні ЖКГ зазначали, що забудовник сусідньої багатоповерхівки ще три роки тому дав зобов’язання провести заміну водопроводу від будинку до вулиці Островського. Тоді і мали зробити ремонт.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗАЗ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Відео дня

Наразі підприємець, який здійснював влаштування інженерних мереж до свого новозбудованого будинку, наразі провів каналізацію і водопровід. Йому залишилося провести газ, після чого свої розкопки, згідно з технічними умовами, заасфальтувати за власні кошти. 

- За бюджетні кошти цього не робитимуть, тому капітальний ремонт на цій ділянці переноситься, - зазначили в управлінні ЖКГ. - Підприємцю неодноразово вказували на необхідність завершення розпочатих ним робіт, і, якщо він не виконає своїх зобов’язань у визначені терміни, то буде притягнутий до відповідальності. Лише після того, як підприємець здійснить усі необхідні роботи, можна буде говорити про продовження капремонту невідремонтованої ділянки вулиці. 

Нагадаємо, що половину вулиці до станції швидкої допомоги було капітально відремонтовано у 2015 році.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Кактус

    позорище, февст вони того підприємця шрурмують - цілих три роки
  • Діонісій

    треба було Порошенка провезти тією дорогою.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up