На Тарнавського ускладненим рух транспорту буде до 25 червня

На Тарнавського ускладненим рух транспорту буде до 25 червня

До 25-го червня, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття, на вулиці Генерала Мирона Тарнавського тимчасово ускладнено рух транспорту.

Про це повідомили в Патрульній поліції Тернопільської області.

На місці проведення робіт встановили тимчасові дорожні знаки відповідно до погодженої схеми організації дорожнього руху.

Патрульні закликають водіїв стежити за дорожньою обстановкою, не порушувати вимог дорожніх знаків, не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху і враховувати зазначену інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

Відео дня

Де ще ремонтують дороги

Як повідомили в міській раді, сьогодні, 26 травня, у місті проводяться підготовчі роботи з поточного ремонту, зокрема:

  • підготовка ремонтних карт (мала фреза) на вулицях: Бродівська, За Рудкою, Броварна та Білецька;
  • фрезерування асфальтобетонного покриття (фреза велика) на вул. Мирона Тарнавського;
  • вкладання тротуарів фігурними елементами мощення на вул. Бродівській, ділянка від шляхопроводу до транспортної розв’язки вулиць).

Влаштування шару асфальтобетонного покриття заплановано на вулицях: Бродівська, За Рудкою, Броварна та Білецька.

Відновлення асфальтобетонного покриття цього тижня виконують ще на п’яти прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах: вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця; вул. Київська, 6. Нещодавно завершились роботи у дворі на просп. Степана Бандери, 72.

Окрім того, тривають роботи з влаштування пандуса в межах сходів і пішохідного переходу на просп. Злуки. Також впорядковується пішохідна доріжка та сходові марші на вул. Івана Мазепи, 3.

Довідка
Ремонтувати дорогу на Тарнавського почали 22 травня. Роботи проводять на ділянці дороги від транспортної розв’язки вул. Мирона Тарнавського - вул. Київська до транспортної розв’язки вулиць Мирона Тарнавського-Василя Симоненка-Володимира Великого.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, які вулиці у Тернополі частково чи повністю перекриті через ремонт дорожнього покриття. До слова, ремонтувати дорогу на Тарнавського мали по 22 червня.

 

Читайте також:

Вулиця Брюкнера перекрита для проїзду, а на Йосипа Сліпого проїзд обмежений

На вулиці Січових Стрільців частково відновили проїзд транспорту

Тимчасово змінили рух автобусів та тролейбусів, що курсують на масив «Дружба»

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up