На Тарнавського водій пошкодив три автомобілі та втік з місця ДТП. Винуватця розшукали, він був п'яним

На Тарнавського водій пошкодив три автомобілі та втік з місця ДТП. Винуватця розшукали, він був п'яним
  • Водій на Audi пошкодив декілька транспортних засобів на вул. Тарнавського та втік з місця аварії.
  • Завдяки небайдужому чоловіку, патрульні знайшли порушника.

 

 

Повідомлення про ДТП правоохоронці отримали 24 січня, близько 17-ї години.

Патрульні розпочали пошуки правопорушника та вже за декілька хвилин, знайшли вказаний автомобіль на вул. Б. Лепкого. Транспортний засіб мав характерні пошкодження, але водія на місці не виявилось.

Поки патрульні шукали винуватця ДТП, на спецлінію 102 звернувся очевидець автопригоди. Небайдужий громадянин повідомив, що він знаходиться на вул. Пушкіна та переслідує водія, який вчинив ДТП на вул. Тарнавського.

Відео дня

Інспектори прибули за вказаною адресою, де знайшли винуватця автотрощі. 26-річний водій зізнався, що вчинив ДТП та поїхав з місця пригоди. Під час спілкування, патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці, за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився, в присутності двох свідків. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.36 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом межу.

Водій допустив пошкодження трьох автомобілів та здійснив наїзд на огорожу, на щастя, жоден з учасників ДТП не постраждав.

Окрім того, поліцейські встановили, що громадянина вже позбавлено права керувати автомобілем за рішенням суду. Патрульні склали на водія відповідні адміністративні матеріали, надалі його долю вирішуватиме суд, повідомили у патрульній поліції Тернополя.

Читайте також: На перехресті з дорогою Обхід Тернополя Audi A6 зіткнулося з вантажівкою: є постраждалі (ФОТО)
 

Оформлення ДТП за 10 хвилин: що треба знати про європротокол та як ним скористатись (ВІДЕО-ІНСТРУКЦІЯ)
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sergii Dereshivskyi

    Велика подяка небайдужому тернополянину.
  • Yura Luchishin

    Неправильно паркують машини
  • СТУГНА П

    Поки у нас суди не почнуть виносити реальні терміни, то і далі люди будуть сідати за кермо в бухому стані . Це ще раз доказує ,що треба повертати на дороги автоінспекцію . Те ,що зараз відбувається це вже наслідки яких могло б і не статися якщо була відповідна дорожня служба . На нишню поліцію все скинули осьі результат .Чувачок їздив хер знати скільки часу без прав і ще в бухому стані  ,а якщо б замість машин він збив пішоходів то ,що знову 75 стаття (співпраця зі слідством) , купа баксів родичам і умовний термін .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up