На Тернопільщині дві смертельні аварії: рятувальники діставали тіла з понівечених машин

На Тернопільщині дві смертельні аварії: рятувальники діставали тіла з понівечених машин

Протягом вихідних днів рятувальники двічі залучались до ліквідації наслідків ДТП.

ДТП трапилось 6 серпня, близько 13-ї години, на автодорозі М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська поблизу села Озерна, що на Зборівщині.  Відбулось зіткнення двох легкових автомобілів Ford Focus та SEAT Alhambra, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

За оновленими даними поліції, водій автомобіля SEAT, рухаючись в напрямку Тернополя, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автівкою Ford Focus. Внаслідок ДТП водії обох автівок загинули на місці події. За кермом SEAT перебував 46-річний житель одного із районів Тернопільщини, а Ford Focus - 38-річний мешканець Львова.

Стало відомо, що ще один пасажир SEAT помер в лікарні.  

Відео дня

Травми різного ступеню тяжкості також отримали четверо людей: троє пасажирів з автомобіля SEAT та 7-річний хлопчик з автомобіля Ford Focus.

Детальніше про цю аварію ми писали тут.

Рятувальники здійснили комплекс заходів для недопущення загорання на місці події та надали допомогу постраждалим.

Ще одна аварія з смертельними наслідками трапилась 7 серпня о 09:58 на автошляху М-30 між с.Шибалин та с. Комарівка Бережанської ТГ Тернопільської області.

Не розминулись два легкових авто Škoda Octavia та Mercedes-Benz GLE 350. Внаслідок події двоє людей загинули, троє травмовано. Рятувальники здійснили відключення акумуляторних батарей та знерухомлення автомобіля опорами та деблокували загиблих.

Нагадаємо, 5 серпня біля Кровінки авто перекинулось в кювет. В аварію потрапив автомобіль KIA з тернопільською реєстрацією. Родина їхала у бік Чернівців. За кермом батько, у салоні — мама і двоє донечок, більше про це читайте тут.

Читайте також В Зборові чоловік на мікроавтобусі збив 12-річного хлопчика на велосипеді

На Тернопільщині трапились дві ДТП. В одній загинув чоловік, в іншій травмувався 16-річний хлопець

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сергей Руденко

    Траса не космос не политиш , бистро идеш помалу несуть пдд для всих
  • Olia Pavliv

    Треба так гнати щоб самому за битися і ще когось забити. Женуть і показують свої емоції що має машину. Навіщо таким дурним давати права у руки?
  • Мозговенко Оксана

    Наші воїни - сини, чоловіки гинуть на війні, а деякі водії не можуть їздити по правилах. Схаменіться.
  • Читач11

    Бережанське детепе бачив наслідки аварії  чому неговорити що мерседес взяв наобгін  фуру виїхав на зустрічну смугу  врізався в шкоду від удару загинуло двоє  дівчина хлопець з автомобіля школи  мерседес з київськими. Номерами номера з мерседеса зняли зразу  їхав якесь бізнесмен або депутат говоріть правду  анє нерозменулись венуватись мерседес

keyboard_arrow_up