На Тернопільщині двоє дітей випали з автобуса. У поліції кажуть: двері самі не могли відчинитися

На Тернопільщині двоє дітей випали з автобуса. У поліції кажуть: двері самі не могли  відчинитися
  • Про ДТП неподалік села Базаринці в редакцію «20 хвилин» повідомив читач Віталій. З рейсового автобуса, каже, випали двоє підлітків.
  • 13 грудня діти їхали автобусом, сполученням «Тернопіль-Мусорівці». У якийсь момент задні двері відчинилися, і неповнолітні випали. 

Як розповів тернополянин Віталій, одна дитина могла пошкодити череп.

- Люди кажуть, що один хлопчина ніби пошкодив череп, а інший отримав легкі травми, але не знаю, чи це правда, – каже Віталій. – Там відкрилися задні двері на повороті, і діти випали.

На місце ДТП виїхала слідчо-оперативна група головного управління національної поліції в області та група Збаразького відділення поліції. Як розповідає один з патрульних, який прибув на виклик, діти отримали легкі травми.

Відео дня

- Дітей госпіталізували, ніби нічого серйозного не було, – розповідає він журналісту "20 хвилин". – Мають провести експертизу, бо двері самі відкритися не могли. Щоб їх відкрити, потрібно було застосувати фізичну силу.

Діти, які випали з автобуса, - 2003 та 2006 року народження. На офіційному сайті поліції йдеться, що у автобусі були вільні місця, але юнаки стояли на сходах біля виходу. Під час повороту один з хлопців зачепив ручку задніх дверей, і вони відчинилися. Діти отримали легкі тілесні ушкодження. Їх доставили у Збаразьку центральну районну лікарню. Там коментувати стан пацієнтів відмовилися.

Як розповідає оператор автовокзалу Тернопільсь АС-2, з якого вирушає автобус, про інцидент їм невідомо. 

Слідчі призначили автотехнічну експертизу транспортного засобу. Автобус «Еталон» помістили на арештмайданчик.

Дану подію внесли в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство.

На жаль, поки що не вдалося поспілкуватися з водієм автобуса. Ми висвітлимо його позицію, як тільки отримаємо коментар. 

А ви користуєтесь громадським транспортом? Чи безпечно в ньому їздити? 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Микола Унгурян

    зате такстистів будуть штрафувати за відсутність автокрісел. країна чудес
  • Гузовська маша

    Це невинен водій автобуса що дибіли невиховані він шофер дуже добрий він своє життя провів  на тих рейсах добривади тернопіль буковельви вину
  • Мирослав Кульчицький

    Ці ж самі автобуси возять наших дітей, тобто шкільні. Дуже багато запитань до виробника цих автобусів. Чому ручки дверей зроблено так, що на ню можна спиратися, чому немає блокіровки дверей під час руху, чому цей автобус, виїхавши із заводу, вже не придатний до використання, і не відповідає жодній світовій нормі.

    Андрій reply Мирослав Кульчицький

    То їздіть на власному авто....Що є то є, радійте що і таке їздитт
  • Mary Starak

    В автобуссах ж двері не закриваються.А людей напхають як толку в відро.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up