На Тернопільщині на дорозі ожеледиця. Водіїв та пішоходів просять бути обережними

На Тернопільщині на дорозі ожеледиця. Водіїв та пішоходів просять бути обережними

Правоохоронці звертаються до водіїв бути дуже уважними, бо на дорозі ожеледь та ожеледиця.

- Через таку погоду водії повині неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху , - повідомляють правоохоронці. - Будьте обачливі на ділянках, позначених дорожнім знаком «Слизька дорога», при проїзді мостів, відмовтеся від ризикованих маневрувань, ні в якому разі не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції.

Також поліця просить пішоходів подбати про власну безпеку.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ЗИМ у Тернополі на Automoto.ua.

- Коли на шляхах ожеледиця, то рухайтесь тротуарами з обережністю, переходьте дорогу в спеціальних місця, - наголошують правоохоронці. - В жодному разі не виходьте на проїжджу частину перед автомобілем, що рухається, бо водій просто не встигне загальмувати.

Відео дня

А водіям, які не мають достатніх навичок керування, правоохоронці радять утримуватись від поїздок під час негоди.

Шановні водії, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції, рухайтеся лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом фар, при виборі швидкості руху враховуйте погодні умови, чітко дотримуйтеся вимог Правил дорожнього руху та дорожніх знаків.

Шановні пішоходи, запам’ятайте, що на слизькій дорозі миттєво зупинити автомобіль неможливо, адже його гальмівний шлях збільшується щонайменше вдвічі. В умовах обмеженої видимості, а саме: снігопаду, хурделиці, вас можуть просто не помітити.

Дотримання цих елементарних порад допоможе уникнути нещасних випадків на автошляхах.

Також поліця звертає увагу батьків та педагогів на проведення додаткових бесід з дітьми щодо неухильного дотримання безпечної поведінки на дорозі та в громадському транспорті. Зимові ігри дітей біля дороги – дуже небезпечні!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 У Тернопільський став зливається незрозуміла рідина жовтого кольору 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up