На Тернопільщині не розминулися легківка і шкільний автобус. Діти їхали на олімпіаду

На Тернопільщині не розминулися легківка і шкільний автобус. Діти їхали на олімпіаду

В аварії загинув тернополянин, водій ВАЗу.

 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 15 грудня на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, поблизу села Кровінка Теребовлянського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За попередньою інформацією, водій автомобіля VOLKSWAGEN Sharan виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автобусом марки "ЕТАЛОН ", а після цього врізався ще в одне зустрічне авто ВАЗ-21074. 

Відео дня

Такий маневр став летальним для водія ВАЗу. Чоловік, 1957 року народження, житель Тернополя, загинув на місці події. 

У ході перевірки стало відомо, що на момент аварії в автобусі перебувало десять учнів, які їхали на шкільну олімпіаду в смт. Дружба. На щастя, діти не постраждали. Кермувальника іномарки - жителя Львівської області, затримали згідно зі ст. 208 КПК. 

За попередньою інформацією, усі водії були тверезі, а транспорт справний. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство. 

Читайте також На Тернопільщині двоє дітей випали з автобуса. У поліції кажуть: двері самі не могли відчинитися
На Тернопільщині водій збив перехожого та втік: як пішоходам стати помітнішими на дорозі
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Оля Крук

    Э
  • Тетяна Венгер

    Шкода чоловіка який загинув, був дуже порядною людиною і не перевищував швидкість ніколи!!!!

    Вячеслав Галянтий reply Тетяна Венгер

    Тетяна Венгер
  • Лариса Равчак

    Добре ,хоч діти не постраждали. І що вони дають ті олімпіади..?

    Андрій Боднарчук reply Лариса Равчак

    Як у муку пукнули про олімпіади. Феєрична маячня.
  • Mykhailo Zakharkiv

    Я їхав в цей день,після цього як сталася аварія через деякий час їхала машина що посипала дорогу сілю, ящо би наша дорожна служба посипала дорогу вчасно цього би не сталося.

    Nataliya Atamanchuk reply Mykhailo Zakharkiv

    Mykhailo Zakharkiv це правда, наші дорожні служби працюють належним чином тільки після ДТП і т.п. І змінити   цю ситуацію чомусь нереально, так ніби комусь вигідний такий стан доріг

    Mykhailo Zakharkiv reply Mykhailo Zakharkiv

    Цей фактор теж зіграв не останю роль,бо якщо не булоб так слизько то можна булоби втікти від цього  зіткнення

    Igor Poliksha reply Mykhailo Zakharkiv

    Mykhailo Zakharkiv До чого тут дорожня служба, двійна суцільна лінія... Якщо слизько, то їдь помалу, якщо довбойоб, то матимеш час на роздуми...

    Андрій Боднарчук reply Mykhailo Zakharkiv

    Вчора увесь день була плюсова температура, навіть близько не було заморозків, до чого тут сіль? Для чого виїжджати на смугу зустрічного руху через подвійну суцільну?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up