На Тернопільщині водій на "бляхах" збив неповнолітню і втік. Дівчинка загинула

На Тернопільщині водій на "бляхах" збив неповнолітню і втік. Дівчинка загинула
  • Аварія трапилася 3 квітня близько 17:40 у Заліщиках.
  • Водія-втікача, з вини якого загинула 16-річна дівчина, затримали.
  • 20-річний заліщанин після ДТП не зупинився, а поїхав далі.

Під колесами Mercedes (у) опинилася шістнадцятирічна жителька району. За словами начальника місцевого відділення поліції Вадима Міжнова, дівчина стояла на автобусній зупинці і чекала на родичів. Останні під'їхали та припаркувалися з іншої сторони дороги.

Потерпіла почала перебігати проїжджу частину за межами пішохідного переходу, хоча він знаходився за сорок метрів від нещастя.

Проте перейти безпечно дорогу дівчині не вдалося. Вона потрапила під колеса іномарки, оскільки водій не встиг загальмувати.

Відео дня

Винуватець аварії не зупинився, а поїхав далі. Пішохід від отриманих травм загинула на місці події. Родичі запам'ятали, що автомобіль-втікач був на болгарській реєстрації.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на аварію, особу водія встановили. Менш як за годину його затримали відповідно до статті 208 КПК.

Чоловік у скоєному зізнався, а не зупинився, бо злякався того, що сталося. У нього взяли кров для перевірки на вміст алкоголю та наркотичних речовин. Тепер заліщанину доведеться відповідати перед законом відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Любомира Цвіренко

    Ось вам євробляхи.

    Любомира Цвіренко reply Любомира Цвіренко

    Vasil  Pomirskyj може бути.

    Vasil Pomirskyj reply Любомира Цвіренко

    В кожного є страховка знайдуть.

    Любомира Цвіренко reply Любомира Цвіренко

    НІ НЕ МОЖНА АЛЕ З НОМЕРАМИ АВТОБЛЯХИ НЕЗНАЙДЕШ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ЯКЩО ЇЗДЯТЬ НА АВТОБЛЯХАХ НАХАЙ ЗАРІГІСТРІРУЮТЬСЯ В ПОЛІЦІЇ НА КОГО МАШИНА І ЇЗДЯТЬ НА ЗДОРОВЯ

    Володимир Мірошник reply Любомира Цвіренко

    А, що на звичайних номерах можна збивати людей? Яка різниця які номера.
  • Sasha Sukharyev

    Таких водіїв треба карати посмертним ув'язненям сталося.СПІВЧУТТЯ РОДИНІ.

    Галина Лещук reply Sasha Sukharyev

    Карати треба, але порушення з боку пішохода це не нівелює.
  • David Starr

    Винні обоє, не можна так робити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up