На яких вулицях в Тернополі встановили камери спостереження, що розпізнають номерні знаки

На яких вулицях в Тернополі встановили камери спостереження, що розпізнають номерні знаки
  •  У Тернополі встановили нові камери відеоспостереження з функцією розпізнавання номерних знаків, які допоможуть правоохоронним органам стежити за паркуванням автомобілів, громадським порядком у місті та відслідковувати переміщення транспортних потоків.
  • Як повідомляють у міській раді, це дозволить оперативно розшукати викрадені та арештовані транспортні засоби.

- Камери підключені до всеукраїнської централізованої системи «Гарпун», відповідно правоохоронні органи можуть обмінюватись інформацією в межах всієї країни, - йдеться у повідомленні прес-служби Тернопільської міської ради. 

Об’єктами, де розміщені камери відеоспостереження, є місця з підвищеною небезпекою – це в’їзди-виїзди з міста, перехрестя, кільцеві дороги, а також місця масового скупчення громадян.

Зокрема, «розумні» камери відеонагляду з’явилися за адресами:

Відео дня
  • вул. Львівська (на виїзді з міста);
  • вул. Львівська (на в’їзді з міста);
  • просп. Степана Бандери, 96;
  • Збаразьке кільце (в напрямку об’їзної дороги, поруч із зупинкою громадського транспорту).

Окрім того, дві камери централізованого відеоспостереження встановлені на вул. Коперника, 1. Загалом на території міста розміщено близько 550 камер відеоспостереження.

Нагадаємо, обслуговуванням камер, їх модернізацією та масштабуванням займається комунальне підприємство “Тернопіль Інтеравіа”. Підприємство тісно співпрацює та координує свої дії у напрямку відеоспостереження з Національною поліцією, Службою безпеки України, муніципальною інспекцією та управлінням житлово-комунального господарства міської ради.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up