На залізничних вокзалах почали працювати пункти незламності

На залізничних вокзалах почали працювати пункти незламності

На 96 залізничних вокзалах України запустили роботу пунктів незламності. Там можна отримати доступ до інтернету та зігрітися.

 

— На 96 залізничних вокзалах по всій Україні запрацювали пункти незламності. Тут завжди тепло, можна відпочити та безкоштовно підзарядити свої ґаджети, — повідомили в Укрзалізниці.

Такі пункти працюють у Херсоні, Миколаєві, Краматорську, Слов'янську, Києві, Львові та інших населених пунктах, фактично на всіх вокзалах країни.

На території пунктів незламності люди можуть скористатися інтернетом, підключення до якого здійснюється через Starlink. Також ці пункти забезпечені резервним електроживленням.

Відео дня

«Ми заздалегідь розпочали підготовку до зими і вже з жовтня поетапно відкриваємо наші пункти незламності на вокзалах. Тут є все найнеобхідніше, що може знадобитися під час блекауту. Також до населених пунктів, де це буде потрібно, готовий виїхати на допомогу Food train, який ми створили разом з Фондом Говарда Баффета, та забезпечити мешкаців теплою їжею», — наголосив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі провели міські навчання, де комунальники, екстрені служби та мешканці двох багатоповерхівок відпрацьовували надзвичайну ситуацію з відключенням води, газу та електрики, коли на вулиці мінусова температура.

Також в Тернопільській військовій адміністрації повідомляли, що в області облаштовано 406 пунктів незламності.

 

Читайте також:

У деяких тернополян вже теплі батареї. А у вас?

У Тернополі відбулися навчання, як діяти при блекауті (РЕПОРТАЖ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up