Біля "Універсаму", де часто збивають пішоходів, хочуть зробити підвищений пішохідний перехід

Біля "Універсаму", де часто збивають пішоходів, хочуть зробити підвищений пішохідний перехід

Такі переходи змушують водіїв  знижувати швидкість перед ними, що значно зменшує ймовірність наїзду на пішоходів. В інакшому випадку водій, який не загальмує пошкодить свій автомобіль.

Бруківчатий пішохідний перехід в цілях безпеки вкладатимуть не тільки на дорозі з бруківки, але й на асфальтній.

Нагадаємо, на Білецькій зроблять три підвищених пішохідних переходи з бруківки

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Lada в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

-  В Тернополі є дороги, на яких щороку гинуть пішоходи, зокрема на Злуки. Ми хочемо встановити там підвищений пішохідний перехід, - зазначив заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський.  - Наші водії часто недисципліновані, і знаки і розмітки вони часто ігнорують. А це буде фізична перешкода 50-70 см довжиною. Проект дороговартісний - один такий обійдеться близько 150 тис грн, але він довговічніший за лежачі поліцейські, які ми міняємо щороку. Через 5-6 років він себе окупить, але як можна оцінити життя?

Відео дня

Читайте також: Біля "Універсаму" на пішохідному збили жінку

ДТП на Злуки: водій-жінка збила чоловіка

На Злуки водій позашляховика збив пішохода

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Юрій Стопник

    4 полоси переходити без світлофора - проблема в будь-якому випадку. Особливо для тих, хто чітко впевнений, що його ноги міцніші за бампер, а зламаний хребет - ніщо, в порівнянні з покаранням неуважного водія. А такий бордюр на дорозі з таким інтенсивним рухом зробить там хаос в першу ж годину свого функціонування. Згадайте - скільки машин там назбирується в момент, коли пропускають пішохода. А так кожен проїжджаючий автомобіль буде зупинятись перед там переходом. І можна буде робити ставки, типу, скільки автівок за собою назбирає проїжджаючий там, скажімо, Мерседес S-класу, або якась обвішана і занижена БМВ...

    Anonymous reply Юрій Стопник

    То все дурниці! Тут бруківочка головне...

    Не знаю, вже ніякої надії, що в місті хтось прийде до тями на рахунок організації руху та його безпеки. Ще трохи, і місто зупиниться в одній суцільній пробці, а придуркуваті вуйки як не дорогу перегороджувати збираються то вулиці і тротуари просто забудовують.
  • z z

    Згідний з Anonymous. Був у багатьох містах Європи - там "лежачі поліцейські" тільки в житлових зонах, де швидкість обмежена 30 км/год

    Anonymous reply z z

    А в нас так прийнято, кожне бичво хоче власну стежку мати, щоб йому особисто зручно було. Пре під колеса, бо йому мають стати, а потім плаче, що покалічили. І замість того, щоб переходи привести в порядок і биків по них ходити навчити, такі ж самі бики скоро рови на дорогах копати будуть, щоб їх машини не збивали.
  • Anonymous

    А можна взагалі дорогу ровом перекопати і рух перекрити. А чого? Як сє бавіць, то сє бавіць!

    Придурки чисто вже... А мозок ввімкнути і подумати, А ЧОМУ ж там так часто ДТП стаються? Лише водії недисципліновані? А пішоходи? А зупинка громадського транспорту чи корчі з-за яких пішоходи вискакують?

    То вже божевілля якесь, і, що найгірше, ніякі бруствери там не допоможуть, бо не тільки водіїв треба наказувати, а й пішоходів! І їх в першу чергу! Бо як би поволі там автомобілі не рухались, а то вже заплановані затори на Злуки, яка й так перевантажена, бидло все-одно буде під колеса кидатись. А чого, він має стати! І зупинку звідти забрати чи перехід. Ну не може бути перехід на зупинці, не можна так! Статистика смертей і каліцтв про це говорить. Але наші придурки того ну ніяк зрозуміти не хочуть, бо ж є ще одна годівничка, щоб бруківочку покласти і грошенят з бюджету заграбастати.

    Мирослав Князь reply Anonymous

    Всі придурки, а один - мудрагель?

    Anonymous reply Мирослав Князь

    Всі то хто? Згоден, вас достатньо, але ж не всі! Чи ти всіх по собі судиш?

    Ще раз? придурку, перехід небезпечний не через водіїв, а через свою організацію: перехрестя на Галицьку, стоянка таксі, стоянка громадського транспорту, зелені насадження, плюс недисципліновані водії і ПІШОХОДИ - все вкупі і дає результат. А тому потрібно шукати ПРИЧИНИ проблеми, а не тупо обмежувати рух транспорту. І знак поставили, і покриття шумове нанесли, і освітлення зробили...І що? А нічого, бо перехід в зоні, де для водія занадто багато центрів уваги. Мало того, початок переходу пішохода дуже часто прикриває як не тролейбус то маршрутка, і появляються вони з темної зони - з корчів. Думати, придурку, хоть іноді треба! Мало того, буквально кілька десятків метрів поряд регульований перехід, зі світлофором. Так заберіть цей перехід з зупинки, нехай пішоходи ходять як має бути, а не кожен бик собі стежку топче.

    Пустило reply Anonymous

    А бидло пре на подоляни і ніц на очі не бачить,бо воно вважає себе вищим бо на жилізі їде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up