Наражали на небезпеку: пішоходи-порушники у Тернополі масово отримують штрафи

Наражали на небезпеку: пішоходи-порушники у Тернополі масово отримують штрафи

Лише за одну добу охоронці порядку притягнули до відповідальності 43 пішоходи, які переходили проїжджу частину поза межами пішохідних переходів, чим наражали на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

 

Про це повідомили в Патрульній поліції Тернопільської області.

Тернопільські патрульні продовжують слідкувати за дотриманням правил дорожнього руху пішоходами. Коли водії чи пішоходи порушують ПДР, це призводить до небезпечних, а інколи — трагічних наслідків.

Патрульні зазначають, що від початку року в межах Тернопільської області сталося 69 ДТП за участю пішоходів, в яких 57 людей травмувалося та 11 осіб загинуло.

Відео дня

Патрульні нагадують: відповідно до ч. 1 ст. 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП, за недотримання вимог ПДР передбачений штраф у розмірі 255 гривень.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли про власну перевірку, як тернополяни перебігають дорогу у невстановлених місцях.

 

Читайте також:

Невже мають дев'ять життів? Запитали у тернополян, чому вони перебігають дорогу перед автівками

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Мужской журнал

    Нехай в себе порядок наведуть. Патрульна поліція Тернополя корумпована. Шевчук і Ганський продають гуманітарку, купляють за вкрадені гроші квартири, машини. Поки вони керують цим УПП, воно буде запаклюжено цими корупціонерами. А прості інспектори мусять тримати авторитет бо хтось обісрався. Вони пішоходів штрафують, а коли Шевчук понесе відповідальність за використання службового авто у власних цілях, а коли його посадять за розкоадання гуманітарки, наші хлопці на фронті воюють, а шевчук з ганським з особлвим складом  простими поліцейськими воюють. ГАНЬБА
  • Іван Ониськів

    І не забудьте зняти з голови капішони і з вух витягти наушники.
  • Aleksandra Grinkiv

    👍
  • Natalia Hlynska

    Молодці...Давно пора...
    І так людей можна навчити відповідати кожен за своє правопорушення як пішохід так і водій....
    Дуже прикрі випадки бувають..
    Перебігала в забороненому місці попала під колеса вина водія....Але ж водії немають чотири ока, також хочуть бути спокійні що влюбий час з буть якої сторони невискочить хтось на дорогу...

keyboard_arrow_up